Mennyi memória kell 📈

Bevezető

Mennyi memóriára van szükség manapság?
Érdemes megemlíteni, hogy felhasználástól is függ a kérdés. Például irodai munkára, megfelelő beállítások mellett mai napigmegfelelő a 4 – 8 GB ram. Az is fontos tény, hogy a legújabb játékok zökkenőmentes pörgéséhez önmagában kevés lesz a rengeteg memória. Gyakorlatilag az határozza meg a számítógéped, notebookot teljesítményét, hogy milyen a “leglassabb” komponens; a célodnak megfelelő program használata során.

GYÁRTÓ

Egy megbízható márka ismert minőségű alaplapja megfelelő kiindulási pont. Ez így van laptopokkal is. Legalább közép kategóriás minőséget érdemes kutatni, ami egészen korrekten el van látva; pl megfelelő bővíthetőséggel, csatlkaozókkal és hűtéssel.

PROCESSZOR

A központi egységek egyre több magot tartalmaznak és gyakran emelkedik az órajel és / vagy hatékonyabbá válhat a fogyasztás.

Z

VIDEÓKÁRTYA

Ha játék a cél, meghatározó kérdés a GPU. A megfelelő működéshez szükség lesz még gyors memóriára és megfelelő – kategóriába illeszthető attárolóra.

Kell ez nekünk

Mennyibe kerül?

Jellemzően a memória bővítés 15 – 35.000 Ft nagyságrendben, attól függően milyen mértékű bővítést szeretnél. A mi hirdetéseinkben a notebook és pc konfigurációk is bőven fel vannak szerelve dual-channel memóriával, de ha további bővítést szeretnél, a kapcsolat menüpontban megteheted.

Összehasonlítás

Összegezve

  • Érdemes legalább 12 – 16 GB rendszer memóriát választani, ha újabb, kompetitív címekkel szeretnél játszani!

  • Vannak kivételesen nagy gépigénnyel rendelkező, pl grafikus programok, vagy optimalizálatlan játékok, ott a 24 – 32 GB mellett is lehet számítani LAG-ra

  • youtube.com

 

Termék ajánló

wasd.hu – Mit jelent ez a négyes?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Magazin Ajánló

Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Gépház Weboldalunk megújult; beszámítás menüpontja kapcsán sokan feltették a kérdést, hogyan lehet gyorsan és profi módon ellenőrízni a hardvert. Hogyan deríthető ki legkönyebben mi van benne és mennyire stabil működés?   Vállalkozásunk hosszú múltra...

Ingyenes játékok április végére

Ingyenes játékok április végére

Ingyenesen elérhetők az alábbi játékok: Sky Minden platformra megjelent és PC-re ingyenessé vált ez a békés, díjnyertes MMO - sok szereplős online szerepjáték. Fedezz fel csodálatos helyeket a hét birodalomban és hozz létre felemelő emlékeket a barátaiddal, ebben az...

2024 Április ingyenes játékok

2024 Április ingyenes játékok

04/03 csütörtök du-tól, 04/11-ig Ingyenes az alábbi két játék: The Outer Worlds, Thief A galaxis peremére tartó gyarmatosító hajón ébredsz és egy összeesküvés kellős közepén találod magad, amely a kolónia elpusztításával fenyeget. Az Outer Worlds ezen verziója a...

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad