7O-233-9OO1 鈥 ingyenes h谩zhozsz谩ll铆t谩s! info@wasd.hu

Mennyi mem贸ria kell?! 馃捑 馃懢

Bevezet艖

Mennyi mem贸ri谩ra van sz眉ks茅g manaps谩g? 2020 v茅ge fel茅 erre ad v谩laszt a lenti vide贸. El艖lj谩r贸ban 茅rdemes megeml铆teni, hogy irodai munk谩ra egy j贸l kiv谩lasztott oper谩ci贸s rendszer 茅s megfelel艖 be谩ll铆t谩s eset茅n b艖ven el lehet boldogulni 4-8 GB rammal. Az is fontos, hogy a leg煤jabb j谩t茅kok z枚kken艖mentes p枚r枚ghet茅s茅hez 枚nmag谩ban kev茅s a sok mem贸ria, gyakorlatilag az hat谩rozza meg a sz谩m铆t贸g茅ped, notebookot teljes铆tm茅ny茅t, hogy milyen a “leglassabb” komponens;

Gy谩rt贸

Egy megb铆zhat贸 m谩rka bel茅p艖 szint疟 alaplapja, vagy notebookja, legal谩bb k枚z茅p kateg贸ri谩s min艖s茅get k铆n谩l, ami eg茅szen korrekt komponensekkel; pl megfelel艖 b艖v铆thet艖s茅ggel 茅s h疟t茅ssel rendelkezik.

Processzor

A k枚zponti egys茅gek minden 茅vben egyre t枚bb magot tartalmaznak 茅s gyakran emelkedik az 贸rajel 茅s/vagy hat茅konyabb谩 v谩lik a fogyaszt谩s.

Z

Vide贸 k谩rtya

J谩t茅kok sor谩n az egyik, ha nem a legfontosabb k茅rd茅s. A megfelel艖 m疟k枚d茅shez sz眉ks茅g lesz m茅g gyors k枚zponti egys茅gre 茅s adatt谩rol贸ra.

Kell ez nek眉nk

Mennyibe ker眉l?

Jellemz艖en a mem贸ria b艖v铆t茅s 15 – 30 – 50.000 Ft nagys谩grendben, att贸l f眉gg艖en milyen m茅rt茅k疟 b艖v铆t茅st szeretn茅l. A mi hirdet茅seinkben a notebook 茅s pc konfigur谩ci贸k is b艖ven fel vannak szerelve dual-channel mem贸ri谩val, de ha tov谩bbi b艖v铆t茅st szeretn茅l, a kapcsolat men眉pontban megteheted.

脰sszehasonl铆t谩s

脰sszegezve

 • 脡rdemes legal谩bb 12 – 16 GB rendszer mem贸ri谩t v谩lasztani, ha az 煤jabb j谩t茅kokkal 茅s magas r茅szletess茅g mellett szeretn茅l j谩tszani!

 • youtube.com

Term茅k aj谩nl贸

wasd.hu – Mit jelent ez a n茅gyes?

 

Visszavezethet艖 a WASD kombin谩ci贸 egy n茅pszer疟 alkalmaz谩sra, fontos esem茅nyre vagy valami trend van az eg茅sz m枚g枚tt? Term茅szetes a folyamat, hogy m谩r minden programban elfogadott ez a vez茅rl茅s?

Magazin Aj谩nl贸

Akku helyes t枚lt茅se 馃攱 鈿 馃尅锔

Akku helyes t枚lt茅se 馃攱 鈿 馃尅锔

Bevezet艖 Hogyan kell helyesen haszn谩lni a mai akkumul谩torokat? Sz眉ks茅ges 贸r谩kon 谩t t枚lteni az els艖 alkalommal? J贸 az ha teljesen lemer铆tj眉k?聽Ne engedd 20 - 30% al谩 mer眉lni a k茅sz眉l茅ket. Az els艖 p谩r 茅vben term茅szetesen el艖fodulhat. Ez nem v茅szes dolog. M茅gis seg铆t a...

WASD t枚rt茅nete 馃暤锔 馃暪锔 馃挕

WASD t枚rt茅nete 馃暤锔 馃暪锔 馃挕

Bevezet艖 B铆zunk abban, hogy sokaknak elnyeri a tetsz茅s茅t a webshop 茅s a magazin. A c茅lcsoport nyilv谩n 茅rti az oldal c铆m茅t. De ha m茅gsem lenne teljesen tiszta, magyar谩zatot adhat az al谩bbi le铆r谩s. Engedj茅tek meg, hogy megmutassam, mi茅rt 茅rdekes ez a p谩r billenty疟....

Elavul谩s 馃Ж 鈾伙笍

Elavul谩s 馃Ж 鈾伙笍

Bevezet艖"A vil谩g er艖forr谩sa elegend艖 ahhoz, hogy kiel茅g铆tse mindenki sz眉ks茅glet茅t, de csek茅ly mindannyiunk moh贸s谩g谩hoz.."Obszolencia Nyilv谩n mindannyian tal谩lkoztunk m谩r azzal a jelens茅ggel, hogy egy term茅k, vagy annak kulcsfontoss谩g煤 alkatr茅sze id艖 el艖tt felmondja a...

0
0
KOS脕R TARTALMA
脺res a kosarad
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
脰sszehasonl铆t