Mennyi mem贸ria kell 馃搱

Bevezet艖

Mennyi mem贸ri谩ra van sz眉ks茅g manaps谩g?
脡rdemes megeml铆teni, hogy irodai munk谩ra egy j贸l kiv谩lasztott oper谩ci贸s rendszer 茅s megfelel艖 be谩ll铆t谩sok eset茅n mai napigmegfelel艖 a 4 – 8 GB ram. Az is fontos, hogy a leg煤jabb j谩t茅kok z枚kken艖mentes p枚rg茅s茅hez 枚nmag谩ban kev茅s a rengeteg mem贸ria, gyakorlatilag az hat谩rozza meg a sz谩m铆t贸g茅ped, notebookot teljes铆tm茅ny茅t, hogy milyen a “leglassabb” komponens; a c茅lodnak megfelel艖 program haszn谩lata sor谩n.

Gy谩rt贸

Egy megb铆zhat贸 m谩rka ismert min艖s茅g疟 alaplapja megfelel艖 kiindul谩si pont. Ez 铆gy van laptopokkal is. Legal谩bb k枚z茅p kateg贸ri谩s min艖s茅get 茅rdemes kutatni, ami eg茅szen korrekten el van l谩tva; pl megfelel艖 b艖v铆thet艖s茅ggel 茅s h疟t茅ssel rendelkezik.

Processzor

A k枚zponti egys茅gek egyre t枚bb magot tartalmaznak 茅s gyakran emelkedik az 贸rajel 茅s / vagy hat茅konyabb谩 v谩lik a fogyaszt谩s.

Z

Vide贸 k谩rtya

Ha j谩t茅k a c茅l, meghat谩roz贸 k茅rd茅s a GPU. A megfelel艖 m疟k枚d茅shez sz眉ks茅g lesz m茅g gyors mem贸ri谩ra 茅s megfelel艖 – kateg贸ri谩ba illeszthet艖 att谩rol贸ra.

Kell ez nek眉nk

Mennyibe ker眉l?

Jellemz艖en a mem贸ria b艖v铆t茅s 15 – 30 – 50.000 Ft nagys谩grendben, att贸l f眉gg艖en milyen m茅rt茅k疟 b艖v铆t茅st szeretn茅l. A mi hirdet茅seinkben a notebook 茅s pc konfigur谩ci贸k is b艖ven fel vannak szerelve dual-channel mem贸ri谩val, de ha tov谩bbi b艖v铆t茅st szeretn茅l, a kapcsolat men眉pontban megteheted.

脰sszehasonl铆t谩s

脰sszegezve

  • 脡rdemes legal谩bb 12 – 16 GB rendszer mem贸ri谩t v谩lasztani, ha 煤jabb, kompetit铆v c铆mekkel szeretn茅l j谩tszani!

  • youtube.com

Term茅k aj谩nl贸

wasd.hu – Mit jelent ez a n茅gyes?

 

Visszavezethet艖 a WASD kombin谩ci贸 egy n茅pszer疟 alkalmaz谩sra, fontos esem茅nyre vagy valami trend van az eg茅sz m枚g枚tt? Term茅szetes a folyamat, hogy m谩r minden programban elfogadott ez a vez茅rl茅s?

Magazin Aj谩nl贸

Komolyabb l茅p茅sek a META ellen

Komolyabb l茅p茅sek a META ellen

Magazinunkban sokadik alkalommal mer眉l眉nk sz眉l艖ket c茅lz贸 gondolat茅breszt艖be. A vil谩g gyorsan v谩ltozik, legy茅l k茅pben az addikci贸 m茅rt茅k茅r艖l.   聽   FEL脺GYELET聽 K铆n谩ban 2023 elej茅n l茅trehoztak egy "Kibert茅r-fel眉gyelet" nev疟 hat贸s谩got, amely a nev茅nek...

Windows 11

Windows 11

Windows 11 - 23H2   A rendszer sokat v谩ltozott a 2021-ben megjelent verzi贸hoz hasonl铆tva. A Microsoft minden id艖k legnagyobb jav铆t贸 csomagj谩val rengeteg 煤j funkci贸 is meg茅rkezett. Azonban a "23H2" kiad谩s nagyobb g茅pig茅nnyel rendelkezik, mint a kor谩bbi oper谩ci贸s...

脷tmutat贸 j谩t茅k kliensekhez 馃挋

脷tmutat贸 j谩t茅k kliensekhez 馃挋

聽 D铆jtalan   Id艖r艖l - id艖re el艖ker眉lnek olyan "AAA" c铆mek, melyek ingyenesen, vagy brut谩lis kedvezm茅nnyel 茅rhet艖k el, k枚sz枚nhet艖en az 贸ri谩s kiad贸k kamp谩nyid艖szak谩nak. Ezek jellemz艖en r枚vid ideig akt铆v kedvezm茅nyek, 铆gy 茅rdemes min茅l el艖bb kos谩rba tenni! # Miut谩n...

H谩ny CPU magra van sz眉ks茅ged?

H谩ny CPU magra van sz眉ks茅ged?

CPU   H谩ny CPU magra van sz眉ks茅g manaps谩g? Mennyi lenne megfelel艖 a szok谩sos haszn谩lathoz? Szeretn茅nk egy 煤tmutat贸t k茅sz铆teni, seg铆teni a megfelel艖 CPU-v谩laszt谩sban.   A t枚bb mag jobb谩 teszi a g茅pet? Nem felt茅tlen眉l sz眉ks茅ges minden alkalmaz谩shoz sok tucat...

0
0
KOS脕R TARTALMA
脺res a kosarad