Miért vásárolj tőlünk?

KÖNNYEBB VÁLASZTANI

– Prémium termékeket, ár/értékben versenyképes ajánlatot kínálunk.
– Egyszerű online rendelést biztosítunk, gyors házhoz szállítással.

Fontosnak tartjuk, hogy minden tájékoztatást megkapj; ezért részletekbe menően listázzuk a specifikációt, tesztek eredményeit és minden termékről nagyítható fotókat készítünk. Meggyőződésünk, hogy mindez segít a választásban.

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
 • Munkanapokon jellemzően 1 órán belül választ kapsz.
 • Rendelés leadását követően visszaigazolást adunk.
 • Visszahívást és sms tájékoztatást kérhetsz.
 • A megbízott futár nyomkövetési számot ad, így a küldemény státuszáról ragszám alapján tájékozódhatsz.
ÜGYFÉL KÖZPONTÚSÁG

Korrekt üzlet mindenek előtt!

Ez a vállalkozás egy családi és baráti “manufaktúra”. Szolidaritásban élő vidám kis csapat.

Manapság sajnos jellemzővé vált a lelki ismeret nélküli, “avászkodó multi” kifejezés. Ez nem a mi világunk. Hétköznap este 19:00-ig nyugodtan telefonálhatsz, de ha úgy alakul visszahívunk. Minden hardvert professzionális szinten tesztelünk. Például ellenőrizzük a bontatlan termékek kijelzőjét igény esetén. Amikor szakmai kérdésed van, vagy elakadsz valamilyen infó témában, tőlünk útbaigazítást kérhetsz. Szeretjük a hivatásunkat! Igaz, nincs 20-30 vagy ezt meghaladó darabszám készleten minden  típusból, de ez ne tántorítson el 🙂 Számunkra minden termék egy újabb esély a jó hírnév természetes erősítésére, majd autonóm reputáció bővítésre. 

Méltányosan járunk el. Erre épül az üzletmenet.

HARDVER

30-70% KEDVEZMÉNNYEL kaphatod meg ugyanazt a teljesítményt, mint amit máshol kínálnak. Ráadásul garanciás, megbízható forrásból. Másik fontos dolog, hogy csak olyan termékeket kínálunk eladásra az oldalon, melyek korrektek. Súlyos sérüléssel, rejtett hibával, vagy B, C kategóriával nem raboljuk az időd.  

Műszaki és esztétikai szempontból megfelelő terméket kínálunk. Nem csak írjuk, ez tényleg így van, ugyanis leteszteljük. Nem foglalkozunk 5-10 éves leselejtezett gépekkel. Hardveres diagnosztizálást és szoftveres karbantartás végzünk, mely állhat a kopó alkatrészek cseréjéből, bios / firmware frissítésből.

Széles választék: forgalmazunk kisebb méretű, gyengébb teljesítményű hardvereket, kiegészítőket, számítógépeket és drágább, prémium, kategóriát vagy gamer megoldást is. Ha átnézed kínálatunkat, biztos, hogy találsz számodra megfelelőt, egyedi megrendeléseket is teljesítünk.

Vásárlóink számára tanácsadást is felajánlunk, ezzel segítve, hogy rátaláljanak a számukra legmegfelelőbb megoldásra. Például egy átlag vásárló ma már nem feltétlenül tud eligazodni, hogy melyik konfiguráció a hatékonyabb az igényeket szem előtt tartva. Vagy melyik videokártya, milyen cpu-ram-ssd combóban lesz igazán kiegyensúlyozott.

Minimum fél év, adott esetben akár 4+ év garanciával adjuk át a hardvereket. Utóbbi csak egyes gyártóknál elterjedt, vagy úgy lehetséges, ha kiterjesztett garanciás szerződés van külön megkötve a termékre.

TÁMOGATÁS

 Kiszámítható és következetes opciókat adunk.

Kezdőként, tapasztalat hiányában nehéz kiválasztani az ideális megoldást. Egy átlagos rendszer többféle felhasználásra van kitalálva, de amit nálunk választasz, annak feladata, hogy a számodra legfontosabb program megfelelő hatásfokkal üzemeljen. Közép távú cél, hogy az évek előrehaladtával csupán elhanyagolható mértékben degradálódjon a hardver és értéke.

Bármennyire furcsának tűnhet, a mai áruházakban kapható, átlagos gépek nagy része ezt nem tudja biztosítani. Olcsóbb, pl laptopot könnyebb eladni, több profit származik belőle, hamarabb elromlik, ami után újabb gépet lehet eladni vagy velejáróan magasabb a karbantartási és felmerülő szerviz igény. A nagyobb műszaki üzletek tele vannak ilyesmivel, ami valódi- hosszú távú terhelésre alkalmatlan.

KOMMERSZ TÍPUS

Az informatikában dolgozó szakemberek és az igényes felhasználók megfontolják a saját szükségleteiket és kerülik a kommersz kategóriát.

Tipikus hibák:

 • Alul méretezett, vagy elégtelen hűtés. Egy ilyennel esélytelen a középtávú túlélés.
 • Rosszul választott komponensek, közepes vga, de alsó kategóriás processzor,
 • Kevés / lassú tárhely és memória.
 • Túl kicsi kijelző, vagy túl nehéz, ormótlan burkolat.
 • Rosszul megválasztott operációs rendszer és felesleges / alkalmatlan szoftverek.
MEGFELELŐ TÍPUS

Objektíven figyelembe véve az igényeidet egy megbízható gyártó, legalább középkategóriás terméke az amire  szükséged van.

 • Lehetőleg minél több standard (vagyis más gépeknél is használt) bővítési lehetőséggel.
 • Megbízhatóan kialakított belső hűtéssel.
 • Egy ilyennel jó eséllyel indulsz, hogy hosszabb távon megfelelő “munkatársra” találj.

 

ÁR / ÉRTÉK ARÁNY

Nálunk az alacsonyabb költségvetéssel rendelkezőknek sem kell lemondaniuk a minőségről. Egy jó állapotú, karban tartott műszaki eszköz – mivel minden alkatrésze szabványos és korrekt alapanyagokból áll – jó eséllyel sok évig kiszolgálja az igényeidet.

Az évekről tudni kell, hogy abban az esetben tesz jó szolgálatot egy mai, modern műszaki cikk, ha körültekintő a tulajdonosa.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Amit naponta több órán keresztül használunk, nem sajnáljuk 1 – 2 évente komplett diagnosztikára, belső tisztításra, vagy bővítés miatt átadni annak a szakértőnek, akinek bízunk a véleményében. Ha a vírusirtóddal, vagy szoftverekkel nem boldogulsz, nyugodtan kérj segítséget. Napi szinten kell követni a kínálatot ahhoz, hogy releváns képet kapj az iparról. Ezt mi megtesszük helyetted!

Szolgáltatásaink közé tartozik az utólagos bővítés és garancián túli karbantartás. A megfelelő típus kiválasztásában éppúgy segítségedre lehetünk, ahogy a fennakadás nélkül zajló üzemeltetésben.

TÖBB LÉPCSŐS TESZT

Objektív szempontok alapján tesztelünk:

 1. Például egy laptop esetén először pixeltesztet végzünk az EIZO professzionális megoldásával. Ezzel
 2. fény derülhet a kijelző további problémáira és segítségével a
 3. Sérülésekett is könnyedén ki lehet szűrni. De nem csak a kijelző vagy
 4. A burkolat állapotát vizsgáljuk,
 5. Különböző komponenseken terhelés és
 6. Például akkumulátor kapacitás ellenőrzést is végzünk.
 7. Az adattárolókat és a
 8. Memória modulokat egyenként elemezzük.
 9. A hővezető pasztára,
 10. Hőcső(vek), radiátorok, ventilátorok épségére, egyszóval a
 11. Túlmelegedés okainak felszámolására és a
 12. Tisztaságra is fokozott figyelmet fordítunk. Az első 11 adat figyelembe vételével történik
 13. Az OS és szoftverek kiválasztás, valamint egy
 14. Tiszta telepítés, majd végezetül egy komplex
 15. Bővítési árajánlat összállítása.
ARANYSZABÁLY

Azt a megoldást keressük, ami méltányos egyensúlyban van az igényeiddel és árban is elérhetőbb, mint a szokásos műszaki boltok kínálata. A wasd.hu nem az Ország legjobbja akar lenni, de kötődik az aranyszabályhoz.

Tényként megállapítható, hogy jelentős veszteség lép fel minden termék kicsomagolásakor, vagy amikor átlépted az üzlet kijáratát. Mindegy, hogy 3 perc, 6 nap, vagy 4 hónap telt el, ez sajnos törvényszerű! Ez a brutális értékvesztés minden tartós fogyasztási cikknél tetten érhető, de szembetűnőbb a műszaki termékeknél, vagy drágább járműveknél.

VÉGEZETÜL NÉHÁNY PÉLDA
 • Megvesz az ember egy telefont, vagy laptopot 120 ezer forintért, majd pár nap / hét múltán a piaci árakat figyelembe véve, csupán ~70 ezer forint közelében lehet belátható időn belül ezt a terméket eladni. Fél évvel később, jobb esetben 40-55 ezer forintot ér. Megfordítva a példát, elmondható, amikor tőlünk vásárolsz, csökken a deficit. Kisebb az értékcsökkenés mondjuk egy év alatt, mindeközben piaci ár közelében lehetsz. Szerencsésebb helyzetbe kerülsz, amikor ismét cserélni szeretnél valami újabbra.
 • Nagyrészt használt autót vásárolunk itthon, mert beláttuk, hogy a szalonautó irreálisan drága. Ugyanabból a megbízható típusból egy pár hónapos, ami keveset futott, legalább olyan jó vétel. Összehasonlítva ezek a járművek és nagy értékű műszaki cikkek sokkal jobb ár-érték aránnyal bírnak.
 • Másik véglet, a rossz állapotú, igaz olcsón vásárolt, tizenöt – húsz éves megoldás, melynek sokszor olyan drága a szervizelése, hogy a vételár és a szervizelés együttes összege meghaladja a kicsivel drágább, de újszerű jármű árát. Így a nagyon olcsó típus fenntartása már középtávon sem kedvezőbb, viszont megbízhatatlan és állandó jelleggel szervizbe kell vinni. 

Vásárlásoddal egy tisztán magyar tulajdonú vállalkozást és lelkes társait támogatod! Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a középutat: legyen olcsóbb, de megbízhatóság és teljesítmény terén ne legyen hátrányban.

Várjuk építő véleményed, észrevételeid, ötleteid számíthatsz a válaszra! 😉

 

Legyél Te is vásárlónk!