SSL

 

Az ügyfél- és adatbiztonság növelése érdekében teljes weboldalunk professzionális SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

Secure Sockets Layer

 

Online áruházunk úgy van beállítva, hogy minden lekérést azonnal átirányít egy biztonságos kapcsolatra. Ezt úgy ellenőrizheted, hogy a webböngésző címsorában a lakat ikonra kattintasz, és megtekinted a tanúsítvány adatait.

Az SSL egy hibrid titkosítási protokoll a biztonságos adatátvitelhez.
Ha szeretnéd ellenőrízni a biztonságos böngészést és a titkosított rendelési folyamatot, keresd a kis lakat ikont a címsorban.

 

 

Biztonság

 

 • Nem küldünk hírlevelet, nem használunk push, popup üzenetet lapjainkon.
 • Vállalkozásunk transzparens. További információ gdpr.
 • Weboldalunk adatbáziskezelőjét és összetevőit kezdettől a legújabb biztonsági frissítésekkel látjuk el, így kizárható a visszaélés.
 • Amennyiben szükségesnek látod, regisztráció nélkül is vásárolhatsz, ebben az esetben az adataid egy hét után törlésre kerülnek.

   

  A Böngészők

  élükön a google chrome bevezette, hogy minden olyan weblapon megköveteli a HTTPS használatát, ahol bármilyen beviteli mező található. Legyen az regisztráció, üzenet küldő, admin felületre való bejelentkezés. Ma már minden böngésző megköveteli az SSL tanúsítványt azaz a HTTPS protokoll használatát.

  Amennyiben egy weboldal nem képes a modernebb protokoll használatára, a címsorban megjeleníti, hogy az oldal nem biztonságos.

    

   2018-tól ez különösen fontos

   Jobb esetben, csak egy felírat figyelmezteti a látogatót a böngésző címsorában, hogy a weboldal nem biztonságos. Rosszabb esetben a weboldal helyett egy figyelmeztető ablak jelenik meg, amiben ugyancsak arra hívják fel a figyelmünket, hogy a weboldal nem biztonságos. Természetesen a weboldal ilyenkor is működik. Sajnos a látogatók sok esetben nem is tudják, hogy miért jelent meg a figyelmeztetés. Ilyen esetben a Speciális gombra kell kattintani, majd a legalsó sorban “Tovább a webhelyre”.

   A titkosítás akkor válik fontossá ha a weboldal és a látogató között személyes, érzékeny adatok küldése és fogadása történik. Az adatok titkosítására elsősorban bizalmas jelegű információk továbbításánál van szükség, pl : emailcímek, jelszavak, fizetési információk, stb… Ideértve a levelezést. Ugyanis titkosítás nélkül az elküldött adatok könnyebben lefülelhetők, harmadik fél számára elérhetővé válhatnak!

   Kapcsolódó termékek

   wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

    

   Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

   Legutóbbi cikkek
   Komolyabb lépések a META ellen

   Komolyabb lépések a META ellen

   Magazinunkban sokadik alkalommal merülünk szülőket célzó gondolatébresztőbe. A világ gyorsan változik, legyél képben az addikció mértékéről.       FELÜGYELET  Kínában 2023 elején létrehoztak egy "Kibertér-felügyelet" nevű hatóságot, amely a nevének...

   Windows 11

   Windows 11

   Windows 11 - 23H2   A rendszer sokat változott a 2021-ben megjelent verzióhoz hasonlítva. A Microsoft minden idők legnagyobb javító csomagjával rengeteg új funkció is megérkezett. Azonban a "23H2" kiadás nagyobb gépigénnyel rendelkezik, mint a korábbi operációs...

   Útmutató játék kliensekhez 💙

   Útmutató játék kliensekhez 💙

     Díjtalan   Időről - időre előkerülnek olyan "AAA" címek, melyek ingyenesen, vagy brutális kedvezménnyel érhetők el, köszönhetően az óriás kiadók kampányidőszakának. Ezek jellemzően rövid ideig aktív kedvezmények, így érdemes minél előbb kosárba tenni! # Miután...

   Hány CPU magra van szükséged?

   Hány CPU magra van szükséged?

   CPU   Hány CPU magra van szükség manapság? Mennyi lenne megfelelő a szokásos használathoz? Szeretnénk egy útmutatót készíteni, segíteni a megfelelő CPU-választásban.   A több mag jobbá teszi a gépet? Nem feltétlenül szükséges minden alkalmazáshoz sok tucat...

   Kik vagyunk?

    Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

   0
   0
   KOSÁR TARTALMA
   Üres a kosarad