A CO2-kibocsátás csökkentése

 

Egy laptop, hardver, asztali számítógép vagy okostelefon gyártásakor végbemegy a termék teljes éllettartamára vonatkozó CO2-kibocsátás nagy része. A laptopok esetében 85% közelében van átlagosan ez az érték. Azzal, hogy az eszközeink 90% -át ügyfeleinktől vásároljuk, és legtöbbször új vevőt találunk a berendezés számára, legalább 50% -kal csökkentjük évente a CO2-kibocsátásunkat. 

 

 

Arányok

 

Az elektronikus hulladékok aránya világszerte nagyon gyorsan növekszik. A termékek élettartamának megkétszerezése majdnem felére csökkenti vásárlóink E-hulladék termelését, ezzel segítve bolygónkat. Ennek a munkának az összesített hatása jelentős, és potenciálisan képes csökkenteni a globális kibocsátást, egyben támogatni a globális felmelegedés elleni küzdelmet.

Több infó a kérdésről az “elavulás” című blogunkban:

Az összes hardver telekommunikációs és szórakoztató elektronika valamennyi alkatrészére igaz (akku, kijelző, alaplap, stb) hogy a legtöbb CO2-t gyártás során termelik.

 

Zöld értékrend tudatosítása

Azzal, hogy a világ ráébred az informatikai termékek folyamatos frissítése során okozott kibocsátás és a hulladék szigetek növekedése félelmetes, a vállalatoknak egyre inkább bizonyítaniuk kell, hogy fenntarthatóan végzik munkájukat.

A wasd.hu termékei lehetővé teszik, hogy tudatosabban kezeljék megrendelőink a CO2 kibocsátást.

 

 

Csomagolóanyag / Újrahasznosítás

Küldeményeink újra felhasznált alapanyagúak. Ezen kívül újrahasznosított papírkartont használunk, több rétegben, a termékek megóvására. A környezetvédelmi termékdíjat megfizetjük raklapfóliára és széles celluxra egyaránt. Ezek segítségével vízálló, masszív és biztonságos csomagküldést biztosítunk kedves megrendelőink számára!

Kapcsolódó termékek

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Legjobb – ingyenes 💙

Legjobb – ingyenes 💙

  RUNBOW   A Runbow egy igazi buli platformer, amelyre vártál! Rengeteg karakterrel, jelmezzel és őrült játékmóddal. Tele színes káosszal, amit csak Te tapasztalhatsz meg.  Drone Racing League   A  DRL a legjobb drónos szimulátor és versenyjáték. A...

[frissítve] YouTube #1 ✂️

[frissítve] YouTube #1 ✂️

Leggyorsabb letöltés Ha megtetszik egy dal, a következőkkel könnyedén letöltheted.Amennyiben android eszközöd van, ez az alkalmazás jobb, mint a youtube premium!Ez legyen a módosítást tartalmazó hivatkozás:  pwnyoutube.com/watch?v=kFIsoq63lwoAz egyik legrégebbi...

Bloatware 👾

Bloatware 👾

Bevezető A Privacy International és több mint 50 szervezet szólította fel a Google-t, Microsoft-ot, Apple-t, hogy tegye lehetővé a felhasználók számára a készülékükre telepített bármely alkalmazás eltávolítását. A frissen vásárolt eszközökön ugyanis számos olyan előre...

Sikerre ítélt vr 🥽

Sikerre ítélt vr 🥽

  A SONY LEGÚJABB DOBÁSA   Gyakorlati tapasztalatok alapján nagyszerű élmény, szuper benyomást tett a Sony második VR2 headsete a virtuális tesztelőkre.   PSVR   A Sony PlayStation 4-hez készült PSVR első headsete komoly kísérlet volt VR fronton. Baromi...

Kik vagyunk?

 Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

70 233 9001
0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad
EXiT
Összehasonlítás ×
Lássuk! Tovább nézelődök