A CO2-kibocsátás csökkentése

 

Egy laptop, hardver, asztali számítógép vagy okostelefon gyártásakor végbemegy a termék teljes éllettartamára vonatkozó CO2-kibocsátás nagy része. A laptopok esetében 85% közelében van átlagosan ez az érték. Azzal, hogy az eszközeink 90% -át ügyfeleinktől vásároljuk, és új vevőt találunk a berendezés számára, legalább 50% -kal csökkentjük évente a CO2-kibocsátásunkat. 

 

 

Arányok

 

Az elektronikus hulladékok aránya világszerte nagyon gyorsan növekszik. A termékek élettartamának megkétszerezése majdnem felére csökkenti vásárlóink e-hulladék termelését, ezzel segítve bolygónkat. Ennek a munkának az összesített hatása jelentős, és potenciálisan képes csökkenteni a globális kibocsátást, egyben támogatni a globális felmelegedés elleni küzdelmet.

Több infó a kérdésről az “elavulás” című blogunkban:

Az összes hardver telekommunikációs és szórakoztató elektronika valamennyi alkatrészére igaz (akku, kijelző, alaplap, stb) hogy a legtöbb CO2-t gyártás során termelődik.

 

Zöld értékrend tudatosítása

 

 

Azzal, hogy a világ ráébred az informatikai termékek folyamatos frissítése során okozott kibocsátás és hulladék szigetek félelmetes növekedése, a vállalatoknak egyre inkább bizonyítaniuk kell, hogy fenntarthatóan végzik munkájukat.

A wasd.hu termékei lehetővé teszik, hogy tudatosabban kezeljék megrendelőink a környezet védelmét.

 

 

Csomagolóanyag / Újrahasznosítás

 

 

Küldeményeink doboza újrafelhasznált, semleges színű, általános karton alapanyagból van. Ezen kívül újrahasznosított papírkartont használunk, több rétegben kitöltőanyagnak, a termékek megóvására. A környezetvédelmi termékdíjat megfizetjük ipari raklapfóliára, etikett nyomtatványokra és celluxra egyaránt. Ezek segítségével vízálló, masszív és biztonságos csomagküldést biztosítunk kedves megrendelőink számára!

Kapcsolódó termékek

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
[update] ingyenes játék 💙

[update] ingyenes játék 💙

  FALLOUT NEW VEGAS - ULTIMATE   Érezd a hőséget New Vegasban! Még a nukleáris csapadék sem tudja lelassítani a bűnös város nyüzsgését. Fedezd fel a hatalmas kiterjedésű sivatagi pusztaságokat, és nézd meg a nagy nyugatot, ahogy azt csak a posztapokaliptikus...

Bloatware 👾

Bloatware 👾

Bevezető A Privacy International és több mint 50 szervezet szólította fel többek között a Google-t, Microsoft-ot, Apple-t, hogy tegye lehetővé a felhasználók számára minden alkalmazás eltávolítását. A frissen vásárolt eszközök mindegyikén olyan előre telepített,...

Mortal Kombat Története 🆚

Mortal Kombat Története 🆚

      Bevezető   Az elérhető legújabb Mortal Kombat kiváló játék és teljes pompájában, szinte az összes platformon tündököl. Ahogy megszokhattuk, hamarosan jön egy újabb rész, ezért arra gondoltunk, hogy végigszaladunk a 30+ éves történeten....

Gépi tanulás, Ai

Gépi tanulás, Ai

  CHATBOT   A chatbotok egy ideje léteznek, de csak az utóbbi években váltak igazán népszerűvé a felhasználók és a vállalkozások körében.A társalgási felületekkel kapcsolatos tudatosságváltozás a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás fejlődésével,...

Kik vagyunk?

 Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

error: Hivatkozz az oldalra: www.wasd.hu
EXiT
Összehasonlítás ×
Lássuk! Tovább nézelődök
0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad