70 233 9001 • ingyenes házhozszállítás ! info@wasd.hu

Segítünk a választásban

EGY JÓ VÁLASZTÁS

Megkönnyítjük a dolgod. Kattints a színes fülek, vagy ismeretlen szavak valamelyikére:

Olyan egyszerűbb, irodai munkára is alkalmas megoldás, amivel az alapvető műveleteket tudod elvégezni:

Internetezés, szövegszerkesztés, letöltés, film és média lejátszás.

Az arany középút az egyik legjobb. Ez a multimédiás felhasználásra szánt hardver olyan, amivel több évre tervezhetsz. Igen, nagyon gyors tempóban fejlődik az informatika, ezért ezzel meg sem közelítetted az aktuális csúcsot. 

Ezt a kategóriát akár Képtalálat a következőre: „gamer” -nek is nevezhetjük. Azoknak ajánljuk, akik ki is használják a teljesítményt. Ha naponta több mint 4+ órát ülsz a gép előtt, ezen végzed a munkád jelentős részét, itt történik a kikapcsolódás, a közelében eszel és további műveletek, akkor nem érdemes spórolni.

Olyan kiegészítőket listázunk, melyek megkönnyítik a napi felhasználást. Gyorsabb bevitelt tesznek lehetővé, segítséget nyújtanak.

Minden ami kép és hang. Monitor, okos telefon, televízió, tablet és hangkeltők, fényképezők és vezérlők is elférnek ebben a kategóriában.

A weboldalunkon több processzoros gépeket fogsz találni. Miért van ez? Napjainkban egyre több “szálon” dolgoznak a számítógépek. Ezzel nem csak a teljesítmény sebessége növekszik (MHz), de a hatékonyság is a többszörös szorzónak köszönhetően.

Az adattároló egy olyan tárhely, ahová gyorsan (ssd) vagy lassabb tempóban (hdd) másolhatod dokumentumaid, programokat, fájlokat, játékokat, filmeket, zenéket, stb. Fontos megemlíteni, hogy ezen tárolod az operációs rendszert, amin sokat javíthat az SSD beépítés.

Ez a fránya HD, HD+ és Full HD, meg a 4K. De mire való? Röviden összefoglalva a pixel számon múlik, hogy mennyire részletes a kép. Minél nagyobb a felbontás, annál szebb lesz a megjeleníthető kép. Azonban annyival hamarabb lemerül például az adott laptop / telefon is 😛

Ezért érdemes Notebooknál FHD vagy az alatt megállni, televíziónál pedig legalább 4K-t választani, mert az meseszép.

A számítógépen végzett feladatokat ideiglenesen ebben tárolja a gép. Ezért hirtelen áramtalanításkor és kikapcsoláskor “elfelejti” a tartalmát. Mégis érdemes minél nagyobb és gyorsabb rendszer memóriát választani, mert ez a “rövid távú” emlékeket őrzi és bizony sokat tud gyorsítani a gép használhatóságán. A processzor után ez a 2. legfontosabb összetevő.

A digitális kép és hang továbbítására megfelelő csatlakozók a hdmi és a display port.

Egy gyors adatcsatlakozó. Segítségével az usb2 és régebbi szabványokkal szemben sokkal gyorsabb lesz az adatok elérési ideje.

Ez a hardver felel a megjelenítendő kép anyag feldolgozásáról. Mozgó képek például játék vagy nagy felbontású videó játszásakor minden azon múlik, hogy milyen teljesítményű ez a grafikus vezérlő. Létezik integrált és dedikált, valamint diszkrét notebookokba épített változat. A legnagyobb szállító az nViDiA GeForce és a Radeon RX. Microsoft rendszernél a directX és driver frissítés nélkül használhatatlan ez az eszköz. A processzor és memória után ez a 3. legfontosabb összetevő egy gyors gép számára.

Kedvenc márkáink

Alap kis számítógép;

Netezés; facebook, filmnézés, böngészés

hűvös & halk

microITX

Ha szükséged van teljesítményre, de nem akarsz egy nagy (ATX) méretű számítógépet, akkor egyedi kérés alapján microITX konfigurációt is összeállítunk

Haladó vagyok

Szükségem van egy megbízható munkaállomásra, olyan gamer gépre, amiben erős grafikus kártya van.

 Közepes megoldás

Szeretnék egy naprakész konfigurációt, játszani, dolgozni, több dolgot tervezek!

Egyedi & Különleges 

Szeretnél valami szokatlant? Olyat amit nem látsz a boltok polcain, ami mindenkinek bejön?! Egyedi szépségeket is építünk.

Aktuális készlet

Klasszikus termékeink, a jól bevált és megbízható ketegóriákból.

Vásárlónk véleménye

{

Minden szempontból elégedett vagyok az eredménnyel. Egyedi megrendelés leadása után, az elvárható szinten felül segítőkészek és gyorsan reagáltak a kéréseimre.

- F. Sanyi

Címünk

4200 Hajdúszoboszló

Hívj minket

(+36) 70 233 9001

Küldj emailt

info@wasd.hu

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
EXIT