Értékelések megjelenítése

Webáruházunk tevékenysége során mind a termék, mind a kapcsolódó szolgáltatás esetében értékeléseket gyűjt és azokat az alábbi szabályok betartása mellett teszi közzé. Munkánk és termékeink megítélése és jobbá tétele szempontjából fontos számunkra, hogy tisztában legyünk vásárlóink valós véleményével, mivel segítik a munkánkat és elősegítik a többi vásárló megalapozott döntését. Fogyasztói értékelések megjelenítésének alapelveit tesszük közé ezen az oldalon.

 

 

 

1. BEFOLYÁSMENTES

 

Az értékeléseket a fogyasztóktól vásárlási kedvezmény, kupon felajánlása nélkül gyűjtjük be. Ez természetesen nem zárja ki, hogy vásárlóink egyéb tevékenységét, adott esetben, akciókkal ösztönözzük, mint pl. regisztráció vagy bizonyos összegnél magasabb vásárlás.

2. TÉNYLEGES ÜGYFÉL

Vásárlói minőség feltüntetése

Véleményt csak abban az esetben teszünk közzé, amennyiben bármilyen módon hitelt érdemlően bizonyítást nyert, hogy a vélemény valós tranzakció, vagy kapcsolódó szolgáltatás után született meg. A vélemény közzétételére nyitva tartott időszak 1 naptári év.

3. NEM CSUPÁN TERMÉK

Az értékelés nem minden esetben vonatkozik magára a termékre, előfordulhat, hogy például a támogatásunkat vagy magazinunkat értékeli valaki, különösen igaz ez a megkülönböztetés a kizárólag csillagok használatával, szöveges értékelő rész nélkül adott értékelésekre.

 

4. SOKSZÍNŰSÉG

 

Nem válogatunk az értékelések között oly módon, hogy kizárólag a pozitív értékeléseket jelenítjük meg, de alapelveink 2. pontjának megfelelően fenntartjuk a jogot, hogy nem igazolható vásárláshoz kapcsolódó vélemények törlésében rendszeresen eljárunk. Abban az esetben is, ha az ránk nézve kedvező lenne. 

Amennyiben alapelveinkkel kapcsolatban észrevétele van, akkor vállalkozásunkat az info@wasd.hu címen vagy a www.wasd.hu/kapcsolat  oldalon feltüntetett egyéb elérhetőségeken érheti el. Köszönjük, hogy a véleményezés eszközét felelősségteljesen használja.

5. KERESHETŐSÉG

Lehetővé tesszük a fogyasztók számára, hogy az értékelések között különböző paraméterek (időrendi sorrend, legjobb, legrosszabb) alapján keressen. Erre partnereink által biztosított programok (Trustindex, Facebook, Google Maps), funkciók biztosítanak lehetőséget.

6. VALÓTLAN TILALMA

Szigorúan tilos valótlan fogyasztói értékelések vagy ajánlások beadása a rendszerbe és ezzel harmadik személyeket sem lehet megbízni.

7. MIKOR TÖRLIK?

Törlésre kerülnek azok az értékelések, amelyek az alábbi tilalmak bármelyikébe ütköznek:

 • Tilos mások termékét, szolgáltatását reklámozni!
 • Tilos harmadik fél szellemi tulajdonára vonatkozó információkat (például kereskedelmi nevet, webshopot) megjeleníteni az értékelésben!
 • Tilos fajgyűlölő, idegengyűlölő, obszcén, bántó, agresszív, fenyegető, félelemkeltő, gyűlöletkeltő hátrányosan megkülönböztető szavakat és személyiségi jogokat sértő szöveget használni!
 • Tilos személyes adatokat (nevet, email címet, telefonszámot) megjeleníteni a fogyasztói értékelésben! Az értékelő saját megnevezése értelemszerűen nem tartozik ezen korlátozás hatálya alá.

       

8. AJÁNLÁS

Az író figyelmét az alábbi ajánlások megfontolására kérjük:

 

 • Az értékelés valós információkat tartalmazzon és korrekt módon segítse a többi fogyasztót.
 • Az értékelés írja le az értékelt termék és csomagolás előnyeit, vagy hibáit. (technikai minőség, esztétikai megjelenés, stb.),
 • Tartalmazhatja a Felhasználó saját használatbeli tapasztalatait, illetve a termékre vonatkozó fejlesztési javaslatot, ötleteit.
 • A vélemény első sorban a termékre vonatkozzon, és nem a kapcsolódó szolgáltatásokra (házhozszállítás időpontja, a futár elérhetősége, stb.) vagy az eladó személye.

 

9. GYŰJTÉS TÖRTÉNHET

 • Tényleges vásárlóktól, személyes megkeresés alapján.

A vásárlást követő 60 napon belül webáruházunk megkeresheti az árut tényleges fogyasztóját és felajánlja neki az adott áru értékelésének lehetőségét.

Az értékelés beküldése önkéntes, a fogyasztó semmilyen anyagi vagy más előnyt nem szerez az értékelés beküldésével.

 • Google vélemények
 • Facebook értékelések
 • Hardverapró és prohardver lapcsalád
 • Jófogás, Értékelés közzététele
 • Konkrét termékértékelés esetén a fogyasztó, vállalkozás értékelését közvetlenül a webáruház rendszerében vagy a Hardverapró, Jófogás oldalán végezheti, véleményét más személyek kizárólag az leírást tartalmazó termékoldalakon olvashatják. A vélemény mellett, annak valódiságát igazolandó a nevet közzétesszük, de ezen kívül semmilyen más személyes adat, e-mail cím nem jelenik meg.
 • Facebook értékelés esetén a vélemény elsődlegesen a Facebook rendszerében jelenik meg, a véleményező beazonosíthatósága, webáruházunktól függetlenül, a Facebook profil alapján történhet meg. Erre webáruházunknak ráhatása nincs, ebben a folyamatban módosításokat technikailag nem tud végezni. Webáruházunk a Facebookon közzétett véleményt a Trustindex program segítségével jeleníti meg www.wasd.hu weboldal főoldalán és aloldalain.
 • A Google rendszerében végzett értékelés esetén a vélemény elsődlegesen a GoogleMaps és Google kereső rendszerében jelenik meg, a véleményező beazonosíthatósága, webáruházunktól függetlenül, a Gmail profil alapján történhet meg. Erre webáruházunknak ráhatása nincs, ebben a folyamatban módosításokat technikailag nem tud végezni. Webáruházunk a Google-on közzétett véleményt a Trustindex program segítségével jeleníti meg a www.wasd.hu főoldalán és aloldalain.

11. Értékelés visszavonása

 

A vásárlónak bármikor jogában áll értékelését visszavonni vagy megváltoztatni.

 • Termékértékelés esetén véleményének visszavonását, törlését az info@wasd.hu címre írt e-mailben kérheti. A webáruház a véleményt, minden további követelmény nélkül 3 munkanapon belül törli rendszeréből. A véleményt módosítani új termékértékelés leadásával lehet.
 • Facebook és Google értékelés esetén azoknak a www.wasd.hu weboldalon történő közzétételét a vásárló az info@wasd.hu e-mail címen kezdeményezheti és a webáruház minden további követelmény nélkül 3 munkanapon belül törli rendszeréből. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az eredeti vélemény törlődik a Facebook vagy a Google rendszeréből. Azokat módosítani vagy törölni csak a véleményezőnek van joga és lehetősége.

 

Webáruházunk ezeken a platformokon túlmenően más felületen értékelést a továbbiakban nem gyűjt. Bármilyen más weboldalon kéretlenül fent lévő ajánlatok, véleménygyűjtők tőlünk függetlenül, akár tudtunkon kívül működhet és azok működéséért, az ott megadott személyes adatok használatáért vállalkozásunk felelőséggel nem tartozik. Azt javasoljuk, hogy véleményét, személyes adatait csak a jól ismert, megbízhatónak ítélt oldalaknak adja meg.

Ezeket nézték leggyakrabban

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Gépi tanulás, Ai

Gépi tanulás, Ai

  CHATBOT   A chatbotok egy ideje léteznek, de csak az utóbbi években váltak igazán népszerűvé a felhasználók és a vállalkozások körében.A társalgási felületekkel kapcsolatos tudatosságváltozás a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás fejlődésével,...

[upd] ingyenes 💙

[upd] ingyenes 💙

  SIMS 4   Játssz és fedezd fel a lehetőségeket. Engedd szabadjára fantáziádat, és hozd létre a Simek világát, amely teljesen egyedi. Ismerd meg és alakítsd a saját ízlésed szerint a játék minden részletét az emberek hétköznapjaitól kezdve az otthonukig – és...

[upd] YouTube #1 ✂️

[upd] YouTube #1 ✂️

Leggyorsabb letöltés Ha megtetszik egy dal, a következő megoldásokkal könnyedén letöltheted.Ez legyen a módosítást tartalmazó hivatkozás:9xyoutube.com/watch?v=iXAbte4QXKs 1. Amikor bejött a letöltési lista:2. válaszd az MP3, M4A formátumot3. Ha lejátszóban nyilt meg:...

Bloatware 👾

Bloatware 👾

Bevezető A Privacy International és több mint 50 szervezet szólította fel a Google-t, Microsoft-ot, Apple-t, hogy tegye lehetővé a felhasználók számára a készülékükre telepített bármely alkalmazás eltávolítását. A frissen vásárolt eszközökön ugyanis számos olyan előre...

Kik vagyunk?

 Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Összesen több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

error: NE másold a tartalmat! Hivatkozz az oldalra: www.wasd.hu
0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad
EXiT
Összehasonlítás ×
Lássuk! Tovább nézelődök