Értékelések megjelenítése

Webáruházunk mind a termék, mind a kapcsolódó szolgáltatás esetén értékeléseket gyűjt és azokat az alábbi szabályok betartása mellett teszi közzé. 

 

 

 

1. BEFOLYÁSMENTES

 

Az értékeléseket a fogyasztótól vásárlási kedvezmény, kupon felajánlása nélkül gyűjtjük be. Vállalkozásunk független, Magyar tulajdonban áll, célunk a legmagasabb minőség fenntartása, így számos weboldalra regisztráltunk, mely oldalakra beérkező értékeléseket nem tudjuk moderálni. Ráhatásunk nincs.

2. TÉNYLEGES ÜGYFÉL

Vásárlói minőség feltüntetése:

Véleményt csak abban az esetben teszünk közzé a lapjaink bármelyikén, amennyiben hitelt érdemlően bizonyítást nyer, hogy valós tranzakció, vagy kapcsolódó szolgáltatás alapján készült. A vélemény közzétételére nyitva tartott időszak 1 naptári év.

3. NEM CSUPÁN TERMÉK

Az értékelés nem minden esetben vonatkozik magára a termékre, előfordulhat, hogy például a távsegítség során nyújtott támogatásunkat vagy magazinunkat értékeli valaki, különösen igaz ez a megkülönböztetés az ötcsillagos, szöveges értékelő rész nélkül adott véleményekre.

 

4. SOKSZÍNŰSÉG

 

Nem válogatunk az értékelések között oly módon, hogy kizárólag a pozitív értékeléseket jelenítjük meg, de alapelveink 2. pontjának megfelelően fenntartjuk a jogot, hogy nem igazolható vásárláshoz kapcsolódó vélemények törlését kérni fogjuk, ezügyben rendszeresen eljárunk. Abban az esetben is, ha az ránk nézve kedvező lenne. 

Amennyiben alapelveinkkel kapcsolatban észrevétele van, akkor vállalkozásunkat az info@wasd.hu címen vagy a www.wasd.hu/kapcsolat  oldalon feltüntetett egyéb elérhetőségeken érheti el. Köszönjük, hogy a véleményezés eszközét felelősségteljesen használja.

5. KERESHETŐSÉG

Az értékelések között különböző paraméterek időrendi sorrend, legjobb, legrosszabb alapján van lehetőség keresni. Erre partnereink által biztosított oldalakon, külön funkciók érhetők el.

6. VALÓTLAN TILALMA

Szigorúan tilos valótlan fogyasztói értékelés vagy ajánlás beadása és ezzel harmadik személyt sem lehet megbízni.

7. MIKOR TÖRLIK?

Törlésre kerülnek azok az értékelések, amelyek az alábbi tilalmak bármelyikébe ütköznek:

 • Tilos más oldalt, más termékét, annak szolgáltatását reklámozni!
 • Tilos harmadik fél szellemi tulajdonára vonatkozó információkat, például kereskedelmi nevet, weboldalt megjeleníteni az értékelésben!
 • Tilos fajgyűlölő, idegengyűlölő, obszcén, bántó, agresszív, fenyegető, félelemkeltő, gyűlöletkeltő hátrányosan megkülönböztető szavakat és személyiségi jogokat sértő szöveget használni!
 • Tilos személyes adatokat, nevet, email címet, telefonszámot megjeleníteni a fogyasztói értékelésben! Az értékelő saját nickneve vagy megnevezése értelemszerűen nem tartozik ezen korlátozás hatálya alá.

       

8. AJÁNLÁS

Az író figyelmét az alábbi ajánlások megfontolására kérjük:

Az értékelés valós információkat tartalmazzon és korrekt módon segítse a többi fogyasztót.

 • Az értékelés írja le az értékelt termék és csomagolás előnyeit, vagy hibáit. (technikai minőség, esztétikai megjelenés, stb.),
 • Tartalmazhatja a Felhasználó saját használatbeli tapasztalatait, illetve a termékre vonatkozó fejlesztési javaslatot, ötleteit.
 • A vélemény első sorban a termékre vonatkozzon, és nem a kapcsolódó futár személyére (házhozszállítás időpontja, a futár elérhetősége, stb.) vagy az eladó személyére.

 

9. GYŰJTÉS TÖRTÉNHET

 • Vásárlóktól, személyes megkeresés alapján.

A vásárlást követő 60 napon belül webáruházunk megkeresheti az áru tényleges fogyasztóját és felajánlja neki az adott áru értékelésének lehetőségét.

Az értékelés beküldése önkéntes, a fogyasztó semmilyen anyagi vagy más előnyt nem szerez az értékelés beküldésével.

 • Google vélemények
 • Facebook értékelések
 • Hardverapró és prohardver lapcsalád
 • Jófogás, értékelés közzététele
 • Konkrét termékértékelés esetén a fogyasztó, vállalkozás értékelését Hardverapró, Jófogás oldalán is végezheti, véleményét más személyek a leírást tartalmazó termékoldalakon olvashatják. A vélemény mellett, annak valódiságát igazolandó a nevet, vagy “nicknevet” közzéteszik, de ezen kívül semmilyen más személyes adat, e-mail cím nem jelenik meg.
 • Facebook értékelés esetén a vélemény elsődlegesen a Facebook rendszerében jelenik meg, a véleményező beazonosíthatósága, webáruházunktól függetlenül, a Facebook profil alapján történhet. Erre oldalunknak ráhatása nincs, ebben a folyamatban módosításokat technikailag sem tud végezni. 
 • A Google rendszerében végzett értékelés esetén a vélemény elsődlegesen a GoogleMaps és Google kereső rendszerében jelenik meg, a véleményező beazonosíthatósága, webáruházunktól függetlenül, a Gmail profil alapján történik. Erre webáruházunknak ráhatása nincs, ebben a folyamatban módosításokat technikailag nem tudunk végezni. Webáruházunk a Google-on közzétett véleményt a Trustindex program segítségével jeleníti meg a www.wasd.hu főoldalán és aloldalain.

11. ÉRTÉKELÉS VISSZAVONÁSA

 

A vásárlónak bármikor jogában áll értékelését visszavonni vagy megváltoztatni.

 • Weboldalunk kiemelt értékeléseinek törlését ügyfeleink az info@wasd.hu e-mail címen kezdeményezhetik. Minden további követelmény nélkül 3 munkanapon belül törüljük a rendszerünkből. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az eredeti vélemény törlődik például Prohardver vagy a Google rendszerből. Azokat módosítani vagy törölni csak a véleményezőnek van joga és lehetősége.

 

Webáruházunk az említett platformokon túlmenően más felületen értékelést a továbbiakban nem gyűjt. Bármilyen más fórumban, kéretlenül elérhető oldalon vagy más ajánlatban megtévesztő adatok jelenhetnek meg. Tőlünk függetlenül, akár tudtunkon kívül működhetnek véleményezők. Azok működéséért, valóságtartalmáért, az adatok használatáért vállalkozásunk felelőséggel nem tartozik. Azt javasoljuk, hogy véleményét, adatait csak a jól ismert, megbízhatónak ítélt oldalaknak adja meg.

Megbízhatóság lapon gyűjtjük a továbbiakban, mire érdemes még ügyelni netes vásárlás során!

© wasd.hu ❗ 2024.máj.27. 📢 Minden jog fenntartva.

Ezeket nézték leggyakrabban

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Gépház Weboldalunk megújult; beszámítás menüpontja kapcsán sokan feltették a kérdést, hogyan lehet gyorsan és profi módon ellenőrízni a hardvert. Hogyan deríthető ki legkönyebben mi van benne és mennyire stabil működés?   Vállalkozásunk hosszú múltra...

Ingyenes játékok április végére

Ingyenes játékok április végére

Ingyenesen elérhetők az alábbi játékok: Sky Minden platformra megjelent és PC-re ingyenessé vált ez a békés, díjnyertes MMO - sok szereplős online szerepjáték. Fedezz fel csodálatos helyeket a hét birodalomban és hozz létre felemelő emlékeket a barátaiddal, ebben az...

2024 Április ingyenes játékok

2024 Április ingyenes játékok

04/03 csütörtök du-tól, 04/11-ig Ingyenes az alábbi két játék: The Outer Worlds, Thief A galaxis peremére tartó gyarmatosító hajón ébredsz és egy összeesküvés kellős közepén találod magad, amely a kolónia elpusztításával fenyeget. Az Outer Worlds ezen verziója a...

2024 Március ingyenes játék

2024 Március ingyenes játék

Deus Ex - Mankind, The Bridge    Cyberpunk akció-RPG, izgalmas nyomozással a Bladerunner c. filmben látott fantasztikus város és hangulat árad a játékból. Valamint egy logikai, fejtörős játék ingyenes ebben hónapban. Mindkét cím arra kényszerít, hogy gondolkozz. A...

2024 Február, ingyenes játékok

2024 Február, ingyenes játékok

Dakar Desert Rally,Sky Force  Szuper verseny és egy legendás arcade-ot ajánlunk ezúttal, mindkettő ingyenesen elérhető. Csapj le rá, amíg tart a kedvezmény! A Dakar Desert Rally a valaha fejlesztett legepikusabb off-road rally. Megragadja a bolygó legnagyobb...

Kik vagyunk?

 Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Összesen több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad