A Windows 11 könnyebben használható

A tiszta, új kialakítás letisztultabb megjelenést kölcsönöz, könnyebbé teszi a keresést és a megtalálást. Az új, intelligens funkciók előségítik a hatékonyabb munkát, segítve a gyorsabb, szórakoztatóbb és egyszerűbb munkavégzést.

Biztonság a Defender segítségével

A Windows 11 már a számítógép elindítása előtt készenlétben áll. A szoftver a hardverrel együtt működik, és úgy tervezték, hogy segítsen megőrizni az alkalmazások, a személyazonosság és az adatok biztonságát, fenntartani az adatvédelmet.

Hardver- és firmware-támadás megelőzése

A TPM 2.0 és a „dynamic root of trust measurement” (DRTM) technológiájú modern CPU (pl. Intel vPro® vagy AMD Ryzen Pro) segítségével a secured-core számítógépek biztonságosan tudják elvégezni a rendszerindítást, és minimálisra csökkentik a firmware biztonsági rés miatti kockázatokat.

2024 – Windows

A legújabb változat sok javítást és bővítést tartalmaz a2021-ben megjelent első kiadáshoz hasonlítva. A Microsoft minden idők legnagyobb javító csomagjával rengeteg új funkció is megérkezett. A “23H2” verzió már nagyobb gépigénnyel rendelkezik, mint a korábbi operációs rendszerek. Legalább 4 GB ram és 8. generációs intel processzor az ajánlott hardver minimum! A kérdés csak az, hogy mekkora előnnyel jár az integrált generatív Ai a napi rutinfeladataink elvégzése során. Erre keressük a választ egy részletes áttekintéssel, később tesztekkel és elemzéssel.

Új perspektíva

Kisebb zűrzavar, kevesebb rendetlenség. Újragondolták azt, hogy egy számítógépnek hogyan is kellene Érted és Veled együtt dolgozni. A Windows 11 új szintre emeli a hatékonyságot.

Együtt minden jobb

A Windows 11 segítségével pillanatok alatt kapcsolatba léphetsz a számodra fontos emberekkel. A Microsoft Teams Csevegés funkciójával bárkivel bármilyen formában (hívás, csevegés, szöveges üzenet, videó) ingyen felveheted a kapcsolatot, közvetlenül az asztalról

 

Bárhol és bármikor hozzáférhetsz mindenhez, amire szükséged van

Gyorsabban hozzáférhetsz a számodra fontos hírekhez, információkhoz és szórakoztató tartalmakhoz. A Windows 11 a widgetek és a Microsoft Edge továbbfejlesztett teljesítménye révén a hatékonyság és a testreszabhatóság tökéletes kombinációját nyújtja.

Játék. Bármikor.

Játssz a legújabb játékokkal a valósággal vetekedő képi világgal. Játssz konzolt használó játékosokkal. Játssz kedvenc perifériás eszközeiddel. A Windows 11 segítségével mindig saját igényeinek megfelelően játszhat.

Innováció mindenkinek.

A számtalan stílusban, funkciókkal és kivitelben elérhető eszközök révén nálunk és partneri hálózatunknál biztosan megtalálod a Windows 11 és a megfelelő eszköz tökéletes kombinációját.

 

A hatékony munkavégzés eszköze

Válassz Te is hatékony munkaeszközt magadnak:

Shop ➡️

 

 

A Copilot

segítségével vezérelheted a számítógép beállításait, elindíthatsz alkalmazásokat, vagy választ kaphatsz a kérdéseidre. A 11 integrált részévé válik, így például navigálhatsz az Outlookban, és üzeneteket írhatsz a naptárból való adatok előhívásával! Egyfajta digitális vásárlóasszisztensnek készül. Lásd Cortana. Összefoglalja a termékről szóló véleményeket, valamint próbálja megtalálni a legalacsonyabb árat. Az Edge oldalsó panelén keresztül kedvezményes kódokat/kuponokat, és egy általad kiválasztott kép segítségével hasonló termékeket kutat. 

Az élmény

Akár a Copilotot is megnyithatja a fájlokat. Megkérheted, hogy hozzon létre egy blogbejegyzést az adatokból. 

„Úgy gondoljuk, hogy a Copilot alapjaiban fogja megváltoztatni mindannyiunk interakcióját” – mondják a The Verge egyik cikkében. 

„Az új Copilot-élmény a következő hetekben és hónapokban fog működésbe lépni.” – mondta a cég. Hivatalosan novembertől a Microsoft 365-ben is elérhetővé teszik. Mint sok más mesterséges intelligencia szolgáltatás esetében, a Copilot idővel még jobb lesz a Microsoft szerint. Ha több kontextushoz engedsz hozzáférést – például a LinkedIntől származó információk –, akkor eredményesebben működhet. 

Ink Anywhere

nagyszerű hír a ceruzarajongók számára! Ez azt jelenti, hogy bárhol írhatsz a Windows rendszerben Surface Pen vagy más tollal, és a Windows 11 szöveggé konvertálja az írásod. Olyan dolgokat is megtehetsz, mint például kézzel rajzolt összetett képek tuningolása, az alkalmazás kidolgozza az AI segítségével a végeredményt. 

A Microsoft továbbfejleszti a jó öreg Paint-et a mesterséges intelligencia segítségével. A háttéreltávolítás és a rétegek, valamint a Cocreator előnézet segítségével.

Phone Link

Maradj kapcsolatban. Az új telefon kapcsolat App segítségével hívásokat, üzeneteket, értesítéseket fogadhatsz. A windows 11 verzióban már iphone és android telefonokkal egyaránt.

Edge Drop

A Drop segítségével fájlokat és üzeneteket oszthatsz meg telefonod és asztali eszközeid között. Egyszerűen húzd át a fájlokat az azonnali megosztáshoz, böngészés folyamata közben küldhetsz jegyzeteket.

 

Megújult Start menü

új lehetőségek, hogy ismerőseiddel felvedd a kapcsolatot, valamint élvezd a híreket, játékokat és tartalmakat – a Windows 11 az a hely, ahol nyugodtan gondolkodhatsz, ki fejezheted magad és létrehozhatsz  tartalmakat.

Egy számítógép mindannyiunknak

Az új Windows az eszközök legszélesebb választékban érhetők el, és elhozzák a legújabb érintőképernyővel, digitális tollal és audiofunkciókkal kapcsolatos újításokat, így egyszerűen megtalálhatod a legmegfelelőbb, legmegfizethetőbb készüléket.

Saját tartalmat állíthatsz össze

A Microsoft Edge és a számos widget segítségével gyorsan hozzáférhetsz a legfrissebb hírekhez és a legfontosabb információkhoz. Az új Microsoft Store áruházban könnyedén megtalálhatod a szükséges alkalmazásokat és a kedvenc műsorokat.

Fejleszd vállalkozásod a termékeinkkel

Emeld új szintre munkád webshopunk segítségével. A csúcstechnológia, az alapvető fontosságú megoldások és a fenntarthatóság iránti folyamatos elkötelezettségünk mind azt bizonyítják, hogy a wasd okos megoldás a vállalkozások számára.

Ultrakönnyű, teljesítményre vagy hibrid munkastílushoz

Vékony és tartós notebookokat kínálunk nagy teljesítményű Intel i5-i7-i9, valamint AMD r5-r7-r9 processzorral, felhasználóközpontú kialakítással, valamint számos biztonsági és felügyeleti funkcióval. Ideális választás kikapcsolódásra, munkád vagy vállalkozásod számára.

 

A hatékony munkavégzés eszköze

Válassz Te is hatékony munkaeszközt:

Shop ➡️

 

 

Explorer

A modern rendszerekre jellemző, hogy nagyon dizájnos, ám kevésbé funkcionális kidolgozást kapnak. Aki sok éve dolgozik jól bevállt rendszerekkel, elveszhet a modernizállt beállítások között. Átszabták a vezérlőpultot is. 

A Fájlkezelő újratervezés alatt áll

ez leginkább azoknak jó hír, akik ellenzik a digitális asszisztenseket. Az új felület egy modern kezdőpanelt tartalmaz majd, nagy bélyegképekkel, beépített rar és 7-zip támogatással. Valamint a start menühöz hasonlóan az előzmények támogatásával. 

 

Az új böngésző

Bővítsd képességeid mesterséges intelligenciával Gyors hozzáférést kaphatsz Ai-alapú eszközökhöz, alkalmazásokhoz és sok máshoz közvetlenül a Microsoft Edge oldalsávján. Ez magában foglalja a Bing Chatet is, ahol kérdéseket tehetsz fel, finomíthatod a keresést, összegzést kérhetsz és tartalmakat hozhatsz létre.

Search

Gyűjtsd, rendezd és oszd meg a tartalmaid a vadonatúj kereső segítségével. A probléma csak az, hogy a felhasználók nagy része előnyben részesíti a lokális keresést és a Chrome népszerűsége miatt még nem elég pontos a bing találata.

Ai

Úgy tűnik a mesterséges intelligenciát az elkövetkező években meghatárózóvá szeretné tenni a microsoft  és 2024-es Windows12-ben szintén jelentős szerepet fog játszani. A 23H2 Update-ben láthatunk néhány újdonságot abból, mit terveznek jövőben.

2001 Januárban

Amikor még az örjöngős Steve Ballmer vezette a céget, daganatnak nevezte a Linuxot. Pár évvel később már hatalmas vetélytársként tekintett rá.

2013 Augusztusában

kirúgták a cégtől Steve-et, ugyanakkor a Microsoft egyike lett a Linux kernelhez hozzájáruló legnagyobb fejlesztőknek (hyper-V integráció). Végül saját Linux disztrót is készítettek, ez a CBL Mariner. Az Azure cloud computing platform szintén Linux alapokon nyugszik. Ez egy rendkívül optimalizált, biztonságos és rugalmas felhő szolgátatás.

2023 Szeptemberben

Eljutottunk oda, hogy asztali Linux telepítését mutatja be az MS Learn oldala.

 

Legacy troubleshooters

A windows 7 idején debütált hibaelhárító szép lassan kivezetésre került.


 

 

A  Microsoft által fejlesztett virtuális asszisztens, amely a Bing keresőmotort használta olyan feladatok elvégzésére, mint például emlékeztetők beállítása és a felhasználók kérdéseinek megválaszolása. Ez egy előremutató megoldás volt, mely támogatását 2023-ban szintén lezárták. Egyelőre még aktív része rendszernek, később várhatóan importálják a fejlesztéseit más projektekbe. Érdekesség, hogy a Windows Phone egyik alapkövének szánták. Ma már más módszerrel igyekeznek elvarázsolni a felhasználót. Az mégis irónikus, hogy a digitális segéd szerepét ezzel próbálták megvalósítani 2014-től sikertelenül. Aztán jött az OpenAi és a ChatGPT.


 

 

2017-ben indította útjára a Microsoft a Mixed Reality platformot, amely kevert valósággal próbált harcolni az Oculus, majd a HTC VR megoldásai ellen. Az egész ötlet csak a megfizethető szegmensben lett sikeres, így a redmondiak kénytelenek voltak belátni, hogy ez nem az ő piacuk. Így a későbbiekben érkező Windows frissítésben törlik a Mixed Reality támogatását. Ennek persze voltak előjelei, a vállalat az utóbbi időben fokozatosan leépítette a kapcsolódó üzletágat, de az elkaszálásra mostanáig várni kellett. A döntés nem érinti a HoloLens 2-t. 

Akkumulátor

Tesztek során megfigyeltük, hogy az előtelepített appok és a futó alkalmazások száma már a bekapcsolást követő pár percben, különösebb feladat indítása nélkül meghaladja a 200-at. Az ismertebb gyártók előtelepített rendszere hemzseg a “kényelmi” funkcióktól. Ezek több adatot továbbítanak a felhasználói szokásokról, ugyanakkor nehezen mérhető többlet erőforrást követelnek. Az viszont tény, hogy a kiforratlan előtelepített alkalmazások és az ai együttesen jóval hamarabb meríti a laptopok akkuját. A Lenovo Legion Y720 és hasonló gamer notebooknál ez akár 15 ~ 25% eltérést okoz egy tiszta telepítéshez hasonlítva.

ctrl+shift+esc kombinációval, a teljesítmény fülön ellenőrízheted, hány futó folyamattal dolgozik a rendszer!

 

 

Új perspektíva

Kisebb zűrzavar, kevesebb rendetlenség. Újragondolták azt, hogy egy számítógépnek hogyan is kellene Érted és Veled együtt dolgozni. A Windows 11 új szintre emeli a hatékonyságot.

Együtt minden jobb

A Windows 11 segítségével pillanatok alatt kapcsolatba léphetsz a számodra fontos emberekkel. A Microsoft Teams Csevegés funkciójával bárkivel bármilyen formában (hívás, csevegés, szöveges üzenet, videó) ingyen felveheted a kapcsolatot, közvetlenül az asztalról

 

Bárhol és bármikor hozzáférhetsz mindenhez, amire szükséged van

Gyorsabban hozzáférhetsz a számodra fontos hírekhez, információkhoz és szórakoztató tartalmakhoz. A Windows 11 a widgetek és a Microsoft Edge továbbfejlesztett teljesítménye révén a hatékonyság és a testreszabhatóság tökéletes kombinációját nyújtja.

Játék. Bármikor.

Játssz a legújabb játékokkal a valósággal vetekedő képi világgal. Játssz konzolt használó játékosokkal. Játssz kedvenc perifériás eszközeiddel. A Windows 11 segítségével mindig saját igényeinek megfelelően játszhat.

Innováció mindenkinek.

A számtalan stílusban, funkciókkal és kivitelben elérhető eszközök révén nálunk és partneri hálózatunknál biztosan megtalálod a Windows 11 és a megfelelő eszköz tökéletes kombinációját.

 

A hatékony munkavégzés eszköze

Válassz Te is hatékony munkaeszközt magadnak:

Shop ➡️

 

 

A Copilot

segítségével vezérelheted a számítógép beállításait, elindíthatsz alkalmazásokat, vagy választ kaphatsz a kérdéseidre. A 11 integrált részévé válik, így például navigálhatsz az Outlookban, és üzeneteket írhatsz a naptárból való adatok előhívásával! Egyfajta digitális vásárlóasszisztensnek készül. Lásd Cortana. Összefoglalja a termékről szóló véleményeket, valamint próbálja megtalálni a legalacsonyabb árat. Az Edge oldalsó panelén keresztül kedvezményes kódokat/kuponokat, és egy általad kiválasztott kép segítségével hasonló termékeket kutat. 

Az élmény

Akár a Copilotot is megnyithatja a fájlokat. Megkérheted, hogy hozzon létre egy blogbejegyzést az adatokból. 

„Úgy gondoljuk, hogy a Copilot alapjaiban fogja megváltoztatni mindannyiunk interakcióját” – mondják a The Verge egyik cikkében. 

„Az új Copilot-élmény a következő hetekben és hónapokban fog működésbe lépni.” – mondta a cég. Hivatalosan novembertől a Microsoft 365-ben is elérhetővé teszik. Mint sok más mesterséges intelligencia szolgáltatás esetében, a Copilot idővel még jobb lesz a Microsoft szerint. Ha több kontextushoz engedsz hozzáférést – például a LinkedIntől származó információk –, akkor eredményesebben működhet. 

Ink Anywhere

nagyszerű hír a ceruzarajongók számára! Ez azt jelenti, hogy bárhol írhatsz a Windows rendszerben Surface Pen vagy más tollal, és a Windows 11 szöveggé konvertálja az írásod. Olyan dolgokat is megtehetsz, mint például kézzel rajzolt összetett képek tuningolása, az alkalmazás kidolgozza az AI segítségével a végeredményt. 

A Microsoft továbbfejleszti a jó öreg Paint-et a mesterséges intelligencia segítségével. A háttéreltávolítás és a rétegek, valamint a Cocreator előnézet segítségével.

Phone Link

Maradj kapcsolatban. Az új telefon kapcsolat App segítségével hívásokat, üzeneteket, értesítéseket fogadhatsz. A windows 11 verzióban már iphone és android telefonokkal egyaránt.

Edge Drop

A Drop segítségével fájlokat és üzeneteket oszthatsz meg telefonod és asztali eszközeid között. Egyszerűen húzd át a fájlokat az azonnali megosztáshoz, böngészés folyamata közben küldhetsz jegyzeteket.

 

Megújult Start menü

új lehetőségek, hogy ismerőseiddel felvedd a kapcsolatot, valamint élvezd a híreket, játékokat és tartalmakat – a Windows 11 az a hely, ahol nyugodtan gondolkodhatsz, ki fejezheted magad és létrehozhatsz  tartalmakat.

Egy számítógép mindannyiunknak

Az új Windows az eszközök legszélesebb választékban érhetők el, és elhozzák a legújabb érintőképernyővel, digitális tollal és audiofunkciókkal kapcsolatos újításokat, így egyszerűen megtalálhatod a legmegfelelőbb, legmegfizethetőbb készüléket.

Saját tartalmat állíthatsz össze

A Microsoft Edge és a számos widget segítségével gyorsan hozzáférhetsz a legfrissebb hírekhez és a legfontosabb információkhoz. Az új Microsoft Store áruházban könnyedén megtalálhatod a szükséges alkalmazásokat és a kedvenc műsorokat.

Fejleszd vállalkozásod a termékeinkkel

Emeld új szintre munkád webshopunk segítségével. A csúcstechnológia, az alapvető fontosságú megoldások és a fenntarthatóság iránti folyamatos elkötelezettségünk mind azt bizonyítják, hogy a wasd okos megoldás a vállalkozások számára.

Ultrakönnyű, teljesítményre vagy hibrid munkastílushoz

Vékony és tartós notebookokat kínálunk nagy teljesítményű Intel i5-i7-i9, valamint AMD r5-r7-r9 processzorral, felhasználóközpontú kialakítással, valamint számos biztonsági és felügyeleti funkcióval. Ideális választás kikapcsolódásra, munkád vagy vállalkozásod számára.

 

A hatékony munkavégzés eszköze

Válassz Te is hatékony munkaeszközt:

Shop ➡️

 

 

Explorer

A modern rendszerekre jellemző, hogy nagyon dizájnos, ám kevésbé funkcionális kidolgozást kapnak. Aki sok éve dolgozik jól bevállt rendszerekkel, elveszhet a modernizállt beállítások között. Átszabták a vezérlőpultot is. 

A Fájlkezelő újratervezés alatt áll

ez leginkább azoknak jó hír, akik ellenzik a digitális asszisztenseket. Az új felület egy modern kezdőpanelt tartalmaz majd, nagy bélyegképekkel, beépített rar és 7-zip támogatással. Valamint a start menühöz hasonlóan az előzmények támogatásával. 

 

Az új böngésző

Bővítsd képességeid mesterséges intelligenciával Gyors hozzáférést kaphatsz Ai-alapú eszközökhöz, alkalmazásokhoz és sok máshoz közvetlenül a Microsoft Edge oldalsávján. Ez magában foglalja a Bing Chatet is, ahol kérdéseket tehetsz fel, finomíthatod a keresést, összegzést kérhetsz és tartalmakat hozhatsz létre.

Search

Gyűjtsd, rendezd és oszd meg a tartalmaid a vadonatúj kereső segítségével. A probléma csak az, hogy a felhasználók nagy része előnyben részesíti a lokális keresést és a Chrome népszerűsége miatt még nem elég pontos a bing találata.

Ai

Úgy tűnik a mesterséges intelligenciát az elkövetkező években meghatárózóvá szeretné tenni a microsoft  és 2024-es Windows12-ben szintén jelentős szerepet fog játszani. A 23H2 Update-ben láthatunk néhány újdonságot abból, mit terveznek jövőben.

2001 Januárban

Amikor még az örjöngős Steve Ballmer vezette a céget, daganatnak nevezte a Linuxot. Pár évvel később már hatalmas vetélytársként tekintett rá.

2013 Augusztusában

kirúgták a cégtől Steve-et, ugyanakkor a Microsoft egyike lett a Linux kernelhez hozzájáruló legnagyobb fejlesztőknek (hyper-V integráció). Végül saját Linux disztrót is készítettek, ez a CBL Mariner. Az Azure cloud computing platform szintén Linux alapokon nyugszik. Ez egy rendkívül optimalizált, biztonságos és rugalmas felhő szolgátatás.

2023 Szeptemberben

Eljutottunk oda, hogy asztali Linux telepítését mutatja be az MS Learn oldala.

 

Legacy troubleshooters

A windows 7 idején debütált hibaelhárító szép lassan kivezetésre került.


 

 

A  Microsoft által fejlesztett virtuális asszisztens, amely a Bing keresőmotort használta olyan feladatok elvégzésére, mint például emlékeztetők beállítása és a felhasználók kérdéseinek megválaszolása. Ez egy előremutató megoldás volt, mely támogatását 2023-ban szintén lezárták. Egyelőre még aktív része rendszernek, később várhatóan importálják a fejlesztéseit más projektekbe. Érdekesség, hogy a Windows Phone egyik alapkövének szánták. Ma már más módszerrel igyekeznek elvarázsolni a felhasználót. Az mégis irónikus, hogy a digitális segéd szerepét ezzel próbálták megvalósítani 2014-től sikertelenül. Aztán jött az OpenAi és a ChatGPT.


 

 

2017-ben indította útjára a Microsoft a Mixed Reality platformot, amely kevert valósággal próbált harcolni az Oculus, majd a HTC VR megoldásai ellen. Az egész ötlet csak a megfizethető szegmensben lett sikeres, így a redmondiak kénytelenek voltak belátni, hogy ez nem az ő piacuk. Így a későbbiekben érkező Windows frissítésben törlik a Mixed Reality támogatását. Ennek persze voltak előjelei, a vállalat az utóbbi időben fokozatosan leépítette a kapcsolódó üzletágat, de az elkaszálásra mostanáig várni kellett. A döntés nem érinti a HoloLens 2-t. 

Az Ai rekordokat dönt

Rengeteg cég foglalkozik a generatív inteligencia kutatással és még többen szeretnének befeketetni az aranybányába. Az Nvidia, egyedi hardvereket fejleszt. Az elérhető bemutatók alapján jól látható, hogy a Microsoft jövőképet vízionál. A többi tech óriásnak is van alternatívája. Ilyen például az Apple – Siri. Kezdettől nagy erőforrásokat mozgósítanak az úgynevezett “személyi aszisztens” és a kényelmi funkciók fejlesztése érdekében. Most úgy tűnik a ChatGPT miatt ismét fel kell venni a kesztyűt. A legtöbb nagyvállalat számára nem ismeretlen ez küzdőtér. Hasonló a helyzet, mint a VR kapcsán.

Tim Cook a befektetők számára megerősítette, hogy dolgoznak az Apple saját generatív MI technológiáján. A meglévő Siri projektet persze ők is elengedik. A Windows 10-be 2015-ös megjelenésekor került először a Cortana – nyilván a béta-verziókban is elérhető és nagyszabású újdonság volt. A korai verziókban Cortanának nagyobb szerepet szántak, melyből folyamatosan visszavettek.

 

Ismétlés a tudás ai..

Érdekes történet, hogy sokadik nekifutását, koncepcióját próbálgatja a technológia. A gyártó szeretné feledni, de rizikós a felhasználók szokásait formálni. Nagy reményeket fűztek a személyi aszisztens bevezetéséhez, melyet 2018-ban a mobil üzletág befuccsolásával látványosan elhanyagoltak. A felhasználók érdeklődése folyamatosan csökkent. A cortana megjelenésekor még a nagyszabású mobilüzletággal együtt hatalmas reményekkel indult a kutatás. Sokat ígértek az újdonsággal kapcsolatban. A korai verziókban nagyobb szerepet szántak a mesterséges értelemnek, egyajta személyes Mi körvonalazódott. Aztán megjelentek az iparági résztvevők és csend lett. Később az ígéretekből folyamatosan visszavettek. Ugyan része az aszisztens a modern OS-nek, de már nem számottevő a bázisa.

#ripcortana

2020 nyarán temetni kezdték a felhasználók a szolgáltatást. A hangalapú microsoft asszisztens lezárását a legtöbb platform rég bejelentette és megszünt a hivatalos támogatás. Ettől függetlenül még mindig részét képezi a rendszernek és nem egyértelmű a funkció eltávolítása.

Ben Wood, a CSS Insight vezető elemzője szerint várható volt a lépés. Az Amazon Alexa és a Google asszisztens jobban működik; népszerűbb.

Kapcsolódó termékek

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Gépház Weboldalunk megújult; beszámítás menüpontja kapcsán sokan feltették a kérdést, hogyan lehet gyorsan és profi módon ellenőrízni a hardvert. Hogyan deríthető ki legkönyebben mi van benne és mennyire stabil működés?   Vállalkozásunk hosszú múltra...

Ingyenes játékok április végére

Ingyenes játékok április végére

Ingyenesen elérhetők az alábbi játékok: Sky Minden platformra megjelent és PC-re ingyenessé vált ez a békés, díjnyertes MMO - sok szereplős online szerepjáték. Fedezz fel csodálatos helyeket a hét birodalomban és hozz létre felemelő emlékeket a barátaiddal, ebben az...

2024 Április ingyenes játékok

2024 Április ingyenes játékok

04/03 csütörtök du-tól, 04/11-ig Ingyenes az alábbi két játék: The Outer Worlds, Thief A galaxis peremére tartó gyarmatosító hajón ébredsz és egy összeesküvés kellős közepén találod magad, amely a kolónia elpusztításával fenyeget. Az Outer Worlds ezen verziója a...

2024 Március ingyenes játék

2024 Március ingyenes játék

Deus Ex - Mankind, The Bridge    Cyberpunk akció-RPG, izgalmas nyomozással a Bladerunner c. filmben látott fantasztikus város és hangulat árad a játékból. Valamint egy logikai, fejtörős játék ingyenes ebben hónapban. Mindkét cím arra kényszerít, hogy gondolkozz. A...

2024 Február, ingyenes játékok

2024 Február, ingyenes játékok

Dakar Desert Rally,Sky Force  Szuper verseny és egy legendás arcade-ot ajánlunk ezúttal, mindkettő ingyenesen elérhető. Csapj le rá, amíg tart a kedvezmény! A Dakar Desert Rally a valaha fejlesztett legepikusabb off-road rally. Megragadja a bolygó legnagyobb...

Komoly lépések a META ellen 🔄

Komoly lépések a META ellen 🔄

Magazinunkban sokadik alkalommal merülünk szülőket célzó gondolatébresztőbe. Most az addikció mértékéről és válaszlépésekről lesz szó.       FELÜGYELET  Kínában sok évvel ezelőtt létrehoztak egy "Kibertér-felügyelet" nevű hatóságot, amely a nevének...

Bloatware 🐛🦠

Bloatware 🐛🦠

Bevezető A Privacy International és még további 50+ ismert szervezet szólította fel többek között a Google-t, Microsoft-ot, Apple-t, hogy tegye lehetővé a felhasználók számára az előtelepített alkalmazások eltávolítását. A frissen vásárolt infókommunikációs eszközök...

2024 Január, ingyenes játékok

2024 Január, ingyenes játékok

Guardians of the Galaxy,Killer Instinct,The Finals   Három szuper játékot ajánlunk ezúttal, ami még ingyenesen elérhető. Csapj le rájuk, amíg tart a kedvezmény. Első az "őrzők" egy MARVEL adaptáció, rendkívül akciódús és érdekes törtenet. A Killer Instinct...

Útmutató játék kliensekhez 💙

Útmutató játék kliensekhez 💙

  Díjtalan   Időről - időre előkerülnek olyan "AAA" címek, melyek ingyenesen, vagy brutális kedvezménnyel érhetők el, köszönhetően az óriás kiadók kampányidőszakának. Ezek jellemzően rövid ideig aktív kedvezmények, így érdemes minél előbb kosárba tenni! # Miután...

 

Miért készítünk nagyítható [+] fotókat?

A galériában ellenőrízheted, hogy valóban olyan a kiválasztott termék, amilyenre vágysz.
Szeretnéd tudni, hogyan nézne ki a valóságban? Mennyiben tér el a hype-marketingtől a típus?
Bemutatjuk a kijelzőt, megnézheted a tárgy arányait és más paramétereket a legapróbb elemig.

Profi gép segítségével, a lehető legtöbb szögből készítünk felvételeket. Így nagyobb távolságból objektív képet alkothatsz a külsőről. Zoomolva, igazán közelről [+] meggyőződhetsz a finom részletekről, állapotról. Ezek olyan tényezők melyet nem ad vissza egyetlen katalóguskép. Ilyen a színárnyalat, csatlakozók távolsága, vagy pl a billentyűzet kiosztás, a méret. Autentikusan bemutatjuk a legapróbb komponenseket. Később 100% pozitív vélemények érkeznek vállalkozásunkról. Azt rendeld meg, ami valóban tetszik! 

Személyesen is átveheted rendelésed! Ha szeretnéd kézbe fogni, egyeztetés után gyere el hozzánk Hajdúszoboszlóra. Szeretettel várunk munkanapokon 8-20 óra között. Felmerülő kérdésekre szakértő kollégáink azonnal válaszolnak, hogy a legjobbat válaszd.

Gyakran változó készletünk miatt érdemes telefonon érdeklődni.
Fordulj hozzánk bizalommal:
info@wasd.hu
70-233-9001

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad