KÉZBESÍTÉs & FIZETÉS.

Személyes átvétel során kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.
Bankkártyás fizetés kizárólag utánvét fizetésekor lehetséges.
Mindkét esetben előzetes egyeztetés szükséges.
Telefonon pontosítsunk!

 

Átvétel

 

  1.  Házhozszállítás az MPL futárszolgálattal:

Előre utalás esetén ingyenes a házhozszállítás. Nincsenek rejtett költségek! Bankszámla adataink lentebb!

Személyes átvételről és a csomag előkészítéséről több információ lentebb!

A MPL futárszolgálat elérhetősége:
Telefonos ügyfélszolgálat: 06-1-333-7777
Web: www.posta.hu
Csomag nyomkövetés: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

 

(csomagszámot automatikus emailben küld rendszerünk, amennyiben ezt nem találod, kérd emailben az info@wasd.hu -n)

  1. Postára történő szállítás,

Postapont választása esetén a kijelölt helyi postádon átvehető a küldemény. A feladástól számítva legfeljebb 2 munkanapon belül megérkezik a küldemény, ahol 10 munkanapig tárolják. A házhoz szállításhoz maximum kettő kísérletet tesznek. SMS-ben és e-mailben értesítenek a küldemény érkezéséről, ezután átvehető az adott postán nyitvatartási időben. Bővebben lentebb olvashatsz a szolgáltatásról.

Térképes gyorskereső a csomagautomatákról, PostaPont elérhetőségekről:
https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

 

 

 

Vásárlási érték 40.000 Ft vagy kevesebb, várható szállítási díj:

Banki átutalás 2000 Ft
Utánvétes fizetés esetén 4000 Ft

 

 

Vásárlási érték 40.000 Ft meghaladó összeg, várható szállítás díj:

Banki átutalás esetén: 0 Ft

Utánvétes fizetés esetén tömegtől és értékjelöléstől függően:

Kollégánk telefonon további információt ad a pontos szállítási díjról!

4000 ~ 6500 Ft 

 

A wasd.hu csapata a korrekt tájékoztatást, alapos csomagolást és az előre utalást részesíti előnyben.

 

  1. MOL, COOP és csomag pontra történő szállítás:

MOL vagy más postaPont választása esetén a kijelölt ponton vehető át küldemény. Megrendelés után SMS-ben és e-mailben értesít automatikusan a rendszer a küldemény érkezéséről. Ezután bármikor átvehető az adott ponton nyitvatartási időben a termék.

Rendeléskor a megjegyzés rovatban add meg, melyik postapontra, MOL benzinkútra kéred (nem az összes MOL benzinkútra szállítunk!), az alábbi linkeken található címekből lehet választani:

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

Előnyei: Akár nonstop nyitvatartás, bankkártyás fizetés.

 

  1. Személyes átvétel

Lehetőség van arra, hogy egyeztetést követően személyesen Hajdúszoboszlón vedd át a terméket.

Átvétel során nincs lehetőségünk bankkártyás fizetést elfogadni, kizárólag előre utalás, vagy készpénzes fizetés után tudjuk átadni a terméket.

 

Minden egyes vásárlásról számlát állítunk ki. A honlapon található ár a végső fogyasztói ár.
0% áfát tartalmaz, mely cégek és vállalkozások számára elszámolható.

 

Bankszámla adatok:

Kedvezményezett neve: Kiss Jánosné
Számlaszám: 10402465-86769071-70661000
A közleménybe a sorszám beírható.

 

KIZÁRÓLAG külföldi számlaszámról való utalás esetén: 

IBAN: HU27104024658676907170661000
Kedvezményezett: Kiss Jánosné
Bank neve: K&H Bank Zrt. 
Bank címe: Kossuth tér 1. 4060 Balmazújváros
SWIFT kód/BIC: OKHBHUHB

 

 

 

A vásárlásod során email visszaigazolásban szintén megtalálod a bankszámlaszámot és a megrendelésed azonosítóját. Átutalás során hivatkozhatsz erre a sorszámra. Miután a tranzakció megvalósult, vagyis miután az átutalt összeg megérkezik, átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak. Munkaidőben 1 órán belül teljesülnek az utalások, ezért ha hétköznap 13:00-ig átutalásra kerül az összeg és visszaigazoljuk a megrendelést, akkor aznap postázásra kerül a termék.

 

Az utánvét: postán, csomagPonton, csomag automatába Mol kútnál, vagy coop átvételi ponton szintén megoldható.

A megrendelt termék(ek)et a velünk szerződött MPL üzleti partner kézbesíti, az átvett termék(ek) árát készpénzben és / vagy bankkártyával kell kifizetni.   

 

További részletek az MPL futárszolgálat szolgáltatásáról:

Vállalkozásunk a megrendeléseket Magyarország egész területén a Magyar Posta Logisztika (MPL) üzletágával, mint szerződött szállítói partnerrel üzleti csomagként juttatja el megrendelőhöz.

Házhoz szállítás az MPL futárszolgálattal történik. A munkanapokon délig, legkésőbb 13:00-ig visszaigazolt megrendelés esetén garantálható, hogy még aznap megkezdődik a csomag szállítása. A megrendeléstől számított legfeljebb 2 munkanapon mindig megérkeztek a időgaranciával rendelkező csomagjaink.

A megrendelt terméket a Magyar Posta MPL Futárszolgálata kézbesíti a feladástól számított 2 munkanapon belül 8-17h között. Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, a második kézbesítési kísérlet is ingyenes. A küldeményeket sikertelen második kézbesítés esetén a posta alkalmazottja írásos értesítést hagy, mellyel a helyileg illetékes postahivatalban személyesen is átvehető a csomag az értesítőben leírtak szerinti helyen maximum további 10 munkanapig. Ha valami oknál fogva nem találod az értesítőt vagy a telefonos kapcsolat nem jött létre, akkor automatikusan be lehet menni a helyileg illetékes postahivatalba és át lehet venni személyesen is a csomagot az általunk feltüntetett érkezési napot követő második munkanapon.

 

A postán 5 munkanap tárolási idő után, automatikusan visszakerül hozzánk a küldeményed.

 

Felhívjuk figyelmed, hogy házhozszállítás esetén a kézbesítés a megadott idősávba bármikor megtörténhet, telefonos egyeztetés nélkül is kiszállhat a futár és terheltségtől függően az is gyakori, hogy előzetes kérés ellenére csak az átadási ponton indítja a hívást! Ezért munkaidőben – azaz 08.00 – 17.00 óra között – elérhető kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedj megadni
(akár a lakás, akár a munkahely címet, annak telefonszámát). Ha ez nem megfelelő, akkor javasoljuk a Postán Maradó vagy postaPont szállítás választását.

Probléma esetén a kézbesítő telefonon is megpróbálja felvenni a kapcsolatot a Megrendelővel, ezért kérjük, hogy biztosítsd a telefonos elérhetőséget. Az a tapasztalat, hogy a kézbesítő nem folyamatosan hívogatja a számot, hanem 1 legfeljebb 2 alkalommal röviden próbálkozik, ezért javasoljuk, hogy a szállítás napján legyen hangosabb a telefon!

Ha a csomagot nem kaptad meg, az is megoldás, hogy megadjuk a küldeményazonosító számot, amivel érdeklődhetsz az MPL Ügyfélszolgálatánál.
(kód alapján megmondható, hol van a csomag a https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal címen).

 

MPL Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 40 / 3132 – 33

 

Ha a csomagot nem kaptad meg, vagy nem értesülsz annak érkezéséről az általunk visszaigazolt időn túl maximum 1 munkanappal, úgy kérjük, hogy haladéktalanul jelezd nekünk, hogy azonnal intézkedhessünk és feltárhassuk a problémát. Kérjük, hogy ne várakozz napokig a bejelentéssel, mert a letét után legfeljebb 10 munkanappal visszaküldik a csomagot.

Ha a házhozszállítás nem megfelelő, kérd a „Postán maradó” opciót, így nem kell várnod a kézbesítésre. Lehetőséged van bármely magyarországi Postára, Posta Pontra, COOP és MOL pontra kérni, így a küldemény kézbesítése nincs időhöz kötve, nem kell otthon várakozni és akkor veheted át a csomagot, amikor megfelel. Utánvét esetén, ha ezt a módozatot választod, akkor is fontos, hogy kommunikálni tudjunk e-mailben vagy telefonon. Megrendeléskor ki kell tölteni pontosan a megrendelő lapon, hogy melyik postára kéred a csomagot (Térképes lista). Ha a PostaPont szállítást választod, akkor vállalod, hogy személyesen átveszed a küldeményt a kiválasztott címen. Ezt megrendelés során a megjegyzésben jelölheted.

 

Átvétel

 

A csomag átvételéhez személyi igazolvány szükséges, valamint ha nem a címzett veszi át, akkor a postán maradó csomagok átvételekor: meghatalmazás.

Ha a szállítási cím munkahely, írásos értesítőt munkahelyi cím esetén nem tud a kézbesítő hagyni, mivel a cím nem lakhely, így nincs meghatalmazott kezelő. Érdemes munkatárs nevét is jelölni a csomagfeladáshoz: egyszerre több címzett is szerepelhet a küldeményen. Sikertelen kézbesítési esetekben a csomagot egy központi postán tudod átvenni személyesen (további 8 munkanapig), mely természetesen a közelben van.

A sikeres kézbesítéshez fontos, hogy ha a szállítási címen a kapucsengőn nem a Megrendelő neve szerepel, kérjük ezt is jelezd a rendelés során előre “Megjegyzésben” a kapucsengőn található név megadásával. Ezt az információt rá fogjuk írni a csomagra.

Mivel a megrendelt termékek kiszállítását az MPL végzi, ezért felelősséget a szállítás pontosságáért az MPL Általános üzleti feltételei szerint tudunk vállalni.

Minden rendelésről visszajelzünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően telefonon és/vagy mailben is felvesszük a kapcsolatot, ezen kívül egy automatikus e-mailt kapsz arról, hogy kollégánk átadta a megrendelést a futárnak, amely az esetek többségében következő munkanap megérkezik hozzád, de legkésőbb 2 munkanapon belül kézbesíti a küldeményt.

A címzett továbbiakban értesítést (e-mail-t és sms-t) kap a csomagról, annak PostaPontra történő érkezéséről. Ezt követően a csomagok 10 munkanapon belül átvehetők a postahelyi és MOL PostaPontok-nál..

Ugyanazon címhelyről átvétel nélkül visszaküldött megrendeléseket töröljük, és fenntartjuk a jogot ezen címhelyek részére előre utalás rendszerében küldeni a terméket. Fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előre fizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket.

Amennyiben a wasd.hu úgy dönt, hogy nem küldi, vagy csak előre fizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre.

Minden küldemény átvételkor kérjük ellenőrizni a csomag ép és sértetlen állapotát, amennyiben sérülés tapasztalható, vagy hiányos a csomag, jegyzőkönyvet kell felvetetni a kézbesítővel vagy az adott postahellyel, csomagponttal, illetve meg kell tagadni a küldemény átvételét. Ennek meg nem valósulása és hiánya esetén nem áll módunkban törésre, tartalom elvesztésére vonatkozó reklamációt elfogadni.

 

 

Az MPL futár szolgáltatás alapdíja a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.

Garantált kézbesítési idő (időgarancia): az MPL vállalja, hogy a küldeményt az átvétel napját követő 1./ legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti, illetve a kézbesítést megkísérli.

Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben és e-mailben.

Nyomkövetés: az MPL információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyzetéről, legkésőbb az esemény bekövetkezését követő munkanapon. A nyomkövetés szolgáltatás a https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal linken érhető el.

(Telefonos ügyfélszolgálat: 06-1/333-7777)

(Hétfőtől péntekig 08:00-17:00 óráig)

 

Garantált kézbesítési idő (időgarancia): megrendelés esetén vállaljuk, hogy a küldeményt legkésőbb a postai feladás napját követő 1. / legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti az MPL, mint üzleti partner, illetve a kézbesítést megkísérli. A garantált kézbesítési időnek feltétele a megrendelés visszaigazolása a wasd.hu csapat részéről. Amennyiben a visszaigazolás és egyeztetés megvalósul 14 és 15.00 óra között, a garantált kézbesítési idő ez esetben érvényes a következő munkanapra.

Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Alkalmi átvevő megjelölése: a feladónak a küldemény címiratán tett rendelkezése esetén, az MPL a postai küldemények átvételére jogosultak mellett, átvételre jogosultnak tekinti a címzett szomszédjait, illetve munkahelyre címzett küldemény esetén a címzett munkatársát, a szervezet vezetőjét, illetve a szerve­zet nevében postai küldemény átvételére jogosult személyt is.

Ismételt kézbesítés egyeztetett időpontban vagy új címre: A címzettek a részükre érkezett, de sikertelen kézbesítési kísérlet miatt letétbe helyezett, vagy postán maradóra címzett küldeményeikre vonatkozó ismételt házhoz kézbesítési igényeiket telefonon bejelenthetik, és kérhetik a csomag ismételt kézbesítését.

Utánvétel szolgáltatás: az a küldemény, melyben a feladó által megjelölt utánvételi összeg beszedése után kézbesítik a jogosult átvevő részére a küldeményt.

 

 

ÁTVÉTEL & BEÜZEMELÉS.

[ycd_countdown id=240867]

Személyesen Hajdúszoboszlón találkozhatunk. Várható szállítási idő MPL szolgáltatás és postán maradó csomag esetén jellemzően 1 munkanap! Nyomkövetési szám automatikusan jár a küldeményhez.

“Nincs törékeny küldemény, maximum gondatlan csomagolás!”
#802 #801 #799 #798 #797

Hétfő – Péntek 13:00 – ig visszaigazolt rendelés esetén, várhatóan következő munkanap reggel (!) kézbesíti partnerünk a csomagot. 14 óra után vagy hétvégén érkező rendelésnél 1-2 (munka) nap a szállítási idő. Minden küldemény RAGSZÁMMAL rendelkezik, azaz nyomkövetési szám alapján követhető. Ezért szükséges email címet és mobilszámot megadni, ezeken értesítenek a státuszról.

Hidegebb, téli időszakban, kicsomagolás után, de a beüzemelés előtt várj legalább negyed órát, míg átveszi a hardver a szobahőmérsékletet.

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad