Megoldásokat kínálunk

Fordulj hozzánk bizalommal informatikához kapcsolódó kérdésekkel. Minden olyan dolgot összegyűjtöttünk, amivel segíthetünk Téged vagy Céged munkáját. Nálunk megtalálod a választ!

ÜDVÖZÖLLEK

Mi a wasd.hu fő profilja?

Sokoldalúan felhasználható megoldásaink vannak; új és újszerű laptopok, hardverek, irodai és gamer konfigurációk. Bővítési lehetőséggel. Válassz bátran és alakítsd úgy, ahogy szeretnéd! Kérésednek megfelelően tanácsadás vagy produktív megállapodás is igénybe vehető; hardver-szoftver, diagnosztika, karbantartás, upgrade, adatmentés, termékfotózás vagy távsegítség formájában. Ne érd be kevesebbel! Olvass magazinunkban aktuális biztonsági kérdésekről, szakmai érdekességekről, vagy nézd meg a webshopunk kínálatát!

SZOLGÁLTATÁSOK

“Legtöbben akkor fordulnak szakemberhez, ha az  eszközeik már lehetetlenné teszik, vagy feltartják a munkát.”

A számítógép, laptop, konzol, nyomtató, akár egy autó, folyamatos karbantartást igényel. Feltéve ha szeretnéd sokáig használni. Ne sajnáld a hardverektől a karbantartást.

MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

Az egyik fő profilunk irodatechnikai eszközök valamint hardverek konfigurálása, tesztelése, adott esetben karbantartása. Több éve aktívan dolgozunk együtt szervizes és műszerész partnereinkkel. Támogatásuknak köszönhetően garantáljuk az eszközök további kifogástalan működését.

CÉGEK SZÁMÁRA

Fordúljanak hozzánk bizalommal legyen szó új számítógépről, bővítésről, átépítésről, vagy 1-1 alkatrész, szükséges kiegészítő vásárlásáról. Folyamatosan frissülő webshopunkkal szeretnénk minél több információt a rendelkezésére bocsájtani. Amennyiben a lapjainkon nem talál megfelelő információt, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeinken.

BESZÁMÍTÁS

Ha szeretnéd újra cserélni a régit, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon.

HIBAKERESÉS

Számítógéped kiszámíthatatlanul viselkedik? Villog a hibaüzenet, valami szokatlan üzenet van kijelzőn, vagy nem érintkezik- eltört egy csatlakozó? Billentyűzet és akku cserétől a kiszállásig bármit rugalmasan meg tudunk oldani.

TANÁCSADÁS

Egyedi konfiguráció ajánlása, tanácsadás Díjmentes

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Szeretnél meglepetést okozni családtagodnak, gyermkednek? Meglepetés garantált. Csalódás kizárva.

KARBANTARTÁS

Driver hibák elhárítása, portalanítás, töredezettség-mentesítés. Javaslatokat teszünk a fejlesztésre és opciókat kínálunk a bővítésre. Gamer gépeknél talán a legfontosabb, hogy mindig előnyben legyél.

TÁJÉKOZTATÓ 

ÁRAK

A leírásban szereplő összegek tájékoztató jellegűek. Eltérő hibák esetén változhat a ráfordított órák, vagy a szükséges eszközpark száma ezért nem minősül ajánlattételnek.

BEÉPÍTÉS / ALKATRÉSZ CSERE

  • Kis alkatrészek, bővítőkártyák cseréje/beépítése
  • Processzor, tápegység cseréje/beépítése
  • Léghűtés cseréje/beépítése
  • AIO vízhűtés cseréje/beépítése
  • 4.000 Ft

 • Alaplap cseréje/beépítése 5.000 Ft

TANÁCSADÁS

Egyedi konfiguráció ajánlása, tanácsadás Díjmentes

SZAKTANÁCSADÁS

Első beüzemelés, konfigurálás, oktatás (15 perces egyégek) 5.000 Ft / óra

BEVIZSGÁLÁSI DÍJ

Bevizsgálási díj (elutasított javítási ajánlat esetén) 1.000 Ft

AZONNALI BEVIZSGÁLÁS

Azonnali bevizsgálás (elutasított ajánlat esetén) 5.000 Ft

SZOFTVERES KARBANTARTÁS

 • Vírusirtás
 • Szoftveres optimalizálás
 • Nem kívánt alkalmazások eltávolítása

4.000 Ft

RENDSZER TELEPíTÉS

 • 5GB adatmentés
 • (nagyobb adatmennyiség egyedi ajánlat)

 • Rendszer driverek, runtime telepítése
 • 10 ingyenes “napi rutin” alkalmazás
 • Meglévő licencelt alkalmazások telepítése (Microsoft Office, stb) opcionális
 • Számlázó, ügyviteli és egyéb alkalmazások esetén egyedi ajánlat
 • 6.000 Ft

  RENDSZER KLÓNOZÁS

  Komplett operációs rendszer mentése hozott adattárolóra 

  8.000 Ft

  BiOS / FiRMWARE FRISSíTÉS

  3.000 Ft / db

  USB / LAN NYOMTATÓ TELEPÍTÉS

  3.000 Ft / db

  KOMPLETT KONFIGURÁCIÓ ÖSSZESZERELÉSE

  hozott alkatrészek esetén

  5.000 Ft

  KOMPLETT TAKARÍTÁS

  Szétszedés / portalanítás / hőközlő csere
   

  • Asztali számítőgép 5.000 Ft
  • Notebook 10.000 Ft

  Szerviz

  Az egyik fő profilunk irodatechnikai eszközök valamint hardverek szervizelése és karbantartása. Több éve aktív szerviz és műszerész kapcsolataink segítségével garantáljuk az eszközök további kifogástalan működését. Van úgy, hogy nem gazdaságos a javítás, ilyenkor már üzenetben megtudod a válaszunkat, mi a teendő a továbbiakban. Munkanapokon egy órán belül számíthatsz a válaszra!

  2000 Ft – tól

  Telepítés

  Amennyiben az adataid már biztonságban vannak, bízd profira a programok kiválasztását és a telepítést követő finomhangolást. Kizárólag eredeti alkalmazások telepítését vállaljuk! A legtöbb operációs rendszer első induláskor optimalizálatlan és az eszközillesztőkön kívül több hiányossággal és konfigurálási gonddal küzd. A gyári védelem sincs a helyzet magaslatán. Ezért lassul be ismét olyan hamar a gép. Mi ismerjük a megoldást! Vírusirtók és felügyeleti megoldások előzetes egyeztetés alapján.
  4000 Ft – tól

  Adatmentés

  Tanácsadás / óra

  Az adatmentésre és biztonságra mindig a legkisebb figyelem jut. Egészen amíg… Mielőtt elvesztenéd féltve őrzött mappáidat, javasoljuk a biztonsági klónozás szoláltatásunkat. Saját, vagy megrendelt adattárolódra arciváljuk legutóbbi munkádat, így gond esetén 2 perc alatt mindent ott folytathatsz, ahol legutóbb abbahagytad.
  5000 Ft – tól

  Diagnosztika / Hibafeltárás

  A díj tartalmazza a felhasználói pc vagy notebook tisztítását, a hibás alkatrész cseréjének munkadíját. Miért szükséges a rendszeres karbantartás?  Online munka vagy böngészés során egyre több olyan fájl töltődik le, ami lassítja a gépet. ✔ A megelőző karbantartással időt spórolsz ✔ Minden műszaki eszköz vonzza a port. Ami csökkenti az alkatrészek élettartamát. Egy elavult számítógéppel képtelenség gyors és hatékony munkát végezni, ezért fontos a karbantartás.

  8000 Ft – tól

  Felügyelet

  Körültekintő használat esetén is adódhatnak problémák az eszközökkel, ezt hivatott kiküszöbölni szervízszolgáltatásunk. Átalánydíjas karbantartási, üzemeltetési szerződés keretében vállaljuk informatikai eszközök és szoftverek hosszú távú szervizelését. Legyen szó általunk, vagy más által forgalmazott termékekről. Műszerészt igényelsz, vagy kevésbé értesz a gépekhez és egyszerűbb a kérdés; készséggel állunk szolgálatodra.
  ONLINE TAPASZTALATOK

  “Egy jó kép eladja magát. A jó termékfotó eladja a terméked.”

  Céged számára elkerülhetetlen az online interakció. Az elmúlt években több 10000 katalógus és egyedi fotón dolgoztunk.

  1000 Ft / db

  Tárgyfotó

  Egységes világos háttér, természetes bevilágítás. Legalább HD+ (720p) felbontás. Nagyítható! JPEG formátum. Ilyet találsz a legtöbb webshopban. AZ ÁR MIN. 100 KÉP MEGRENDELÉSE ESETÉN ÉRVÉNYES.

  200 KÉP megrendelésekor 900 Ft /db

  400 KÉP megrendelésekor 800 Ft / db

  1500 Ft / db

  Termékfotó

  Egységes vászonméret és fehér háttér. FHD (1080p) felbontás. Nagyítható, részletgazdag képek. Jellemzően minőségi webshopok termékfotói! JPEG formátum. AZ ÁR MIN. 75 KÉP MEGRENDELÉSE ESETÉN ÉRVÉNYES.

  200 KÉP megrendelésekor 1375 Ft / db

  300 KÉP megrendelésekor 1300 Ft / db

  1800 / db – tól

  Professzionális katalóguskép

  Egységes vászonméret, vágott és retusált termékfotó, tükröződésmentes bevilágítás, emelt kontraszt. Ezt ajánljuk kompozíció és bevezetés előtt álló termékcsalád rögzítéséhez. Termék használat közben, modellel. Tükröződő – Víztiszta áru, felirat vagy egyéb részlet módosítás. Minimum FULL HD (1080p) igény esetén 4K felbontással. Részletgazdag, prémium minőségű fotók! PNG & JPG formátum.

  AZ ÁR MIN. 60 KÉP MEGRENDELÉSE ESETÉN ÉRVÉNYES. EGYÉB ESETBEN KÉRD EGYEDI AJÁNLATUNKAT!

  Referencia

  Ügyfeleink visszajelzései:

  “Második alkalommal vásároltam”

  “Szokásos magas minőség, Kiváló csapat és remek termék.” akaidO

  “Minden a legnagyobb rendben”

  “A laptop valóban újszerű, nem ért csalódás. Ajánlott!” Evelin

  “Gyorsan megjött a csomag”

  “Segítőkész, megbízható. Ajánlom mindenkinek.”gegfeco

  “5/5”

  “Irodai gépeinket bővítették és rakták rendbe valamint egy macbook airt.” Móni CarCredit Kft.
  MINDENBŐL A LEGJOBBAT

  Folyamatosan frissülő készlet

  Termékkínálatunk hetente bővül. Minőségi fotóink segítenek, hogy otthonról is jót válassz. Egyedi konfigurációk építése és  előrendelés megoldható.

  Ne maradj le az újdonságokról

  Tippek – Trükkök – Érdekességek

  Biztonsági hibákról, VR technológiáról, Gaming és infós újdonságokról nálunk mindig találsz valami érdekeset.
  YouTube #1 trükkök 💡 🔥 ✂️

  YouTube #1 trükkök 💡 🔥 ✂️

  Leggyorsabb letöltés Ha megtetszik egy dal, a következőkkel könnyedén letöltheted. Megnyitod a weboldalt és beilleszted a youtube címed. Létezik Chrome böngészőbe építhető, "download button" plugin: 1. először ezt a plugint töltsd le. 2. majd installáld a...

  bővebben
  SSD bővítés; erre figyelj 🚑🧰

  SSD bővítés; erre figyelj 🚑🧰

  Bevezető Az adattárolásról és annak az egyik legfontosabb részéről; az adatelérési sebességről és csatlakozó típusokról lesz szó. Többféle szabvány létezik, mégis az SSD, más néven szilárdtest alapú adattároló, a legjobb megoldás, ha egy számítógépről / notebookról...

  bővebben
  nVIDIA RTX 3070 a láthatáron 🔭⚡️

  nVIDIA RTX 3070 a láthatáron 🔭⚡️

  Bevezető Az új nVIDIA RTX videókártya híre bejárta a világot és felrobbantotta az internetet. Ha mégis lemaradtál volna a bejelentésről, csokorba szedtük számodra a legújabb generáció adatait. Becsélesek szerint a korábbi széria teljesítményét sikerült megsokszorozni....

  bővebben
  Gamer Szoba 👽 🕹️💙

  Gamer Szoba 👽 🕹️💙

  Bevezető Milyen lehet a tökéletes GAMER szoba? Talán erre ad választ az Alienware legutóbbi projektje. Olyan szobát készítettek a Panamában, a Hilton szálloda 2425-ös szobájában, melyet érdemes példaként megemlíteni. Akár többen is részt vehetnek a négy fal közzé...

  bővebben
  SSD vagy HDD? 🐌 🆚 🚅

  SSD vagy HDD? 🐌 🆚 🚅

  BEVEZETŐ Korábban szóba került az ssd helyes beállítása és a hatékony bővítés. Most következzen egy SSD és HDD összehasonlító sorozat. A száraz adatok helyett “vizuális” teszt és két egyforma teljesítményű notebook kerül első körben górcső alá. Később erősebb GAMER...

  bővebben
  Mikor érsz el

  HÉTFŐ – VASÁRNAP 07:00 – 21:00

  Benefi Csaba EV

  TELEFON

  7O 233 9OO1

  info @ wasd.hu
  0
  0
  KOSÁR TARTALMA
  Üres a kosarad
  Válaszd ki a mezőket, amit látni, vagy rejteni szeretnél. Fogd és vidd módszerrel átrendezheted a sorokat.
  • Kép & Termék adatlap
  • Vételár
  • Készlet
  • Készletifnormáció
  • 40.000 Ft-ot meghaladó utalás esetén a szállítás díjtalan!
  • Specifikáció
  • Tulajdonságok
  • Egyedi tulajdonságok
  • Egyedi sorok
  Összehasonlít