Megoldásokat kínálunk!

Fordulj hozzánk bizalommal informatikához kapcsolódó kérdésekkel, nálunk megtalálod a választ! Minden olyan dolgot összegyűjtöttünk, amivel segíthetünk Téged vagy Céged munkáját.
ÜDVÖZÖLLEK
Miben segíthet a wasd.hu?
Sokoldalúan felhasználható megoldásaink vannak; új és újszerű laptopok, hardverek, irodai és gamer konfigurációk. Bővítési lehetőséggel. Válassz bátran és alakítsd úgy, ahogy szeretnéd! Kérésednek megfelelően tanácsadás vagy produktív megállapodás is igénybe vehető; hardver-szoftver diagnosztika, karbantartás, upgrade, adatmentés, termékfotózás vagy távsegítség. Ne érd be kevesebbel! Olvass magazinunkban aktuális biztonsági kérdésekről, akciókról, szakmai dolgokról, vagy nézd meg mit terveztünk legutóbb!

SZOLGÁLTATÁSOK

“Legtöbben akkor fordulnak szakemberhez, ha az  eszközeik már lehetetlenné teszik, vagy feltartják a munkát.”

A számítógép, laptop, konzol, nyomtató, akár egy autó, folyamatos karbantartást igényel. Feltéve ha szeretnéd sokáig használni. Ne sajnáld a hardverektől a karbantartást.

MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

Az egyik fő profilunk irodatechnikai eszközök valamint hardverek konfigurálása, tesztelése, adott esetben karbantartása. Több éve aktívan dolgozunk együtt szervizes és műszerész partnereinkkel. Támogatásuknak köszönhetően garantáljuk az eszközök további kifogástalan működését.

BESZÁMÍTÁS

Ha szeretnéd újra cserélni a régit, vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon.

HIBAKERESÉS

Számítógéped kiszámíthatatlanul viselkedik? Villog a hibaüzenet, valami szokatlan üzenet van kijelzőn, vagy nem érintkezik- eltört egy csatlakozó? Billentyűzet és akku cserétől a kiszállásig bármit rugalmasan meg tudunk oldani.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Szeretnél meglepetést okozni családtagodnak, gyermkednek? Meglepetés garantált. Csalódás kizárva.

KARBANTARTÁS

Driver hibák elhárítása, portalanítás, töredezettség-mentesítés. Javaslatokat teszünk a fejlesztésre és opciókat kínálunk a bővítésre. Gamer gépeknél talán a legfontosabb, hogy mindig előnyben legyél.

ÁRAK

A leírásban szereplő összegek tájékoztató jellegűek. Eltérő hibák esetén változhat a ráfordított órák, vagy a szükséges eszközpark száma ezért nem minősül ajánlattételnek.

PC ÖSSZESZERELÉS 

Egyedi gépet szeretnél, vannak elképzeléseid, már tudod mire van szükség! Összeállítjuk a konfigurációt a kiválasztott alkatrészekből. Majd telepítjük, driverezünk és beállítjuk a napi használathoz elengedhetetlen runtime programokat.

(Telepítést csak eredeti szoftverekkel vállalunk)

2.500 Ft / óra

ALKATRÉSZ BEÉPÍTÉS ÉS BŐVÍTÉS

Lassú a géped, nem indulnak el a játékok? Gyorsabb működést és nagyobb teljesítményt szeretnél? Ne cseréld le a géped! Fordulj hozzánk bizalommal! Segítünk, tanácsot adunk, hogy a Te igényeidnek mi a legmegfelelőbb megoldás! Az új alkatrészt beépítjük, az eszközt telepítjük és teszteljük.

2.500 Ft / óra

ADATMENTÉS, VIRUSIRTÁS, BIOS FRISSÍTÉS

Furcsa ablakok jelennek meg, vagy lefagy a gép? Állandóan bejutnak a vírusok és kémprogramok. Segítünk és kiírtjuk a vírusokat, megmentjük a fájljaidat és frissítjük a hardvereidet.

4.500 Ft / óra

Szerviz

Az egyik fő profilunk irodatechnikai eszközök valamint hardverek szervizelése és karbantartása. Több éve aktív szerviz és műszerész kapcsolataink segítségével garantáljuk az eszközök további kifogástalan működését. Kiváló megoldásokat biztosítunk magánszemélyek számára is. Az elérhető leggyorsabb szakvéleményhez írd le üzenetben a hiba részleteit és a pontos típusszámot. Van úgy, hogy nem gazdaságos a javítás, ilyenkor már üzenetben megtudod, mi a teendő a továbbiakban. Munkanapokon egy órán belül számíthatsz a válaszra!
2000 Ft – tól

Telepítés

Amennyiben az adataid már biztonságban vannak, bízd profira a programok kiválasztását és a telepítést követő finomhangolást. Kizárólag eredeti alkalmazások telepítését vállaljuk! A legtöbb operációs rendszer első induláskor optimalizálatlan és az eszközillesztőkön kívül több hiányossággal és konfigurálási gonddal küzd. A gyári védelem sincs a helyzet magaslatán. Ezért lassul be ismét olyan hamar a gép. Mi ismerjük a megoldást! Vírusirtók és felügyeleti megoldások előzetes egyeztetés alapján.
4000 Ft – tól

Adatmentés

Tanácsadás / óra

Az adatmentésre és biztonságra mindig a legkisebb figyelem jut. Egészen amíg… Mielőtt elvesztenéd féltve őrzött mappáidat, javasoljuk a biztonsági klónozás szoláltatásunkat. Saját, vagy megrendelt adattárolódra arciváljuk legutóbbi munkádat, így gond esetén 2 perc alatt mindent ott folytathatsz, ahol legutóbb abbahagytad.
3000 Ft – tól

Diagnosztika / Hibafeltárás

A díj tartalmazza a felhasználói pc vagy notebook tisztítását, a hibás alkatrész cseréjének munkadíját. Miért szükséges a rendszeres karbantartás?  Online munka vagy böngészés során egyre több olyan fájl töltődik le, ami lassítja a gépet. ✔ A megelőző karbantartással időt spórolsz ✔ Minden műszaki eszköz vonzza a port. Ami csökkenti az alkatrészek élettartamát. Egy elavult számítógéppel képtelenség gyors és hatékony munkát végezni, ezért fontos a karbantartás.

8000 Ft – tól

Felügyelet

Körültekintő használat esetén is adódhatnak problémák az eszközökkel, ezt hivatott kiküszöbölni szervízszolgáltatásunk. Átalánydíjas karbantartási, üzemeltetési szerződés keretében vállaljuk informatikai eszközök és szoftverek hosszú távú szervizelését. Legyen szó általunk, vagy más által forgalmazott termékekről. Műszerészt igényelsz, vagy kevésbé értesz a gépekhez és egyszerűbb a kérdés; készséggel állunk szolgálatodra.
ONLINE TAPASZTALATOK

“Egy jó kép eladja magát. A jó termékfotó eladja a terméked.”

Céged számára elkerülhetetlen az online interakció. Az elmúlt években több 10000 katalógus és egyedi fotón dolgoztunk.

1000 Ft / db

Tárgyfotó

Egységes világos háttér, természetes bevilágítás. Legalább HD+ (720p) felbontás. Nagyítható! JPEG formátum. Ilyet találsz a legtöbb webshopban. AZ ÁR MIN. 100 KÉP MEGRENDELÉSE ESETÉN ÉRVÉNYES.

200 KÉP megrendelésekor 900 Ft /db

400 KÉP megrendelésekor 800 Ft / db

1500 Ft / db

Termékfotó

Egységes vászonméret és fehér háttér. FHD (1080p) felbontás. Nagyítható, részletgazdag képek. Jellemzően minőségi webshopok termékfotói! JPEG formátum. AZ ÁR MIN. 75 KÉP MEGRENDELÉSE ESETÉN ÉRVÉNYES.

200 KÉP megrendelésekor 1375 Ft / db

300 KÉP megrendelésekor 1300 Ft / db

1800 / db – tól

Professzionális katalóguskép

Egységes vászonméret, vágott és retusált termékfotó, tükröződésmentes bevilágítás, emelt kontraszt. Ezt ajánljuk kompozíció és bevezetés előtt álló termékcsalád rögzítéséhez. Termék használat közben, modellel. Tükröződő – Víztiszta áru, felirat vagy egyéb részlet módosítás. Minimum FULL HD (1080p) igény esetén 4K felbontással. Részletgazdag, prémium minőségű fotók! PNG & JPG formátum.

AZ ÁR MIN. 60 KÉP MEGRENDELÉSE ESETÉN ÉRVÉNYES. EGYÉB ESETBEN KÉRD EGYEDI AJÁNLATUNKAT!

Referencia

Ügyfeleink visszajelzései:

“Második alkalommal vásároltam”

“Szokásos magas minőség, Kiváló csapat és remek termék.” akaidO

“Minden a legnagyobb rendben”

“A laptop valóban újszerű, nem ért csalódás. Ajánlott!” Evelin

“Gyorsan megjött a csomag”

“Segítőkész, megbízható. Ajánlom mindenkinek.”gegfeco

“5/5”

“Irodai gépeinket bővítették és rakták rendbe valamint egy macbook airt.” Móni CarCredit Kft.
MINDENBŐL A LEGJOBBAT

Folyamatosan frissülő készlet

Termékkínálatunk hetente bővül. Minőségi fotóink segítenek, hogy otthonról is jót válassz. Egyedi konfigurációk építése és  előrendelés megoldható.

Ne maradj le az újdonságokról

Tippek – Trükkök – Érdekességek

Biztonsági hibákról, VR technológiáról, Gaming és infós újdonságokról nálunk mindig találsz valami érdekeset.
Rendszer HIBA? ❌⚠️❗

Rendszer HIBA? ❌⚠️❗

Bevezető Futottál már ismeretlen hiba üzenetbe egy új gép előtt? Nehéz eldönteni, hogy most akkor telepíteni, vagy inkább törölni kellene mindenestől az egész rendszert!? Természetes, hogy ilyenkor azonnal hardver hibára gyanakszik az ember, de jobb, ha előtte kizárod...

bővebben
Gyerekek célkeresztben 🎯👶

Gyerekek célkeresztben 🎯👶

Vizsgált szokások Olyan statisztikákat készített a SecureList, mely a gyerekek internetes szokásait vette figyelembe. Anonim módon közvetítették a felhasználók az adatokat, első sorban a Kaspersky "gyermekvédelmi" szoftverének köszönhetően. A részletes adatokból...

bővebben
YouTube #1 trükkök 💡🔥✂️

YouTube #1 trükkök 💡🔥✂️

Bevezető A YouTube töretlenül a legjobb videó tárhely a neten. Megdöbbentő mennyiségű feltöltés zajlik percenként és elképesztően sokan nézik, hallgatják a hihetetlen mennyiségű tartalmat. Nem számít, ha alkalmi felhasználó lennél, vagy a legőrültebb csatornákat...

bővebben
Óra – kezdőoldal 🕒🏡

Óra – kezdőoldal 🕒🏡

Bevezető Mindig jól jöhet egy reszponzív óra. Akár televízión, mobilon, vagy az aktuális böngésző új ablakában megnyithatod.  A háttér automatikusan változikTeljes képernyőre kapcsolhatodMobilon is lapozhatod a képeketKell ez nekem?Mennyibe kerül? A klasszikus...

bővebben
Gamer Szoba 👽 🕹 💙

Gamer Szoba 👽 🕹 💙

Bevezető Milyen lehet a tökéletes GAMER szoba? Talán erre ad választ az Alienware legutóbbi projektje. Olyan szobát készítettek a Panamában, a Hilton szálloda 2425-ös szobájában, melyet érdemes példaként megemlíteni. Akár többen is részt vehetnek a négy fal közzé...

bővebben
Hatékony levelezés ❤️✉️

Hatékony levelezés ❤️✉️

Magyar szolgáltatókról   Sok éve érkeznek a panaszok; nem műkögmail ,dik rendesen néhány levelezési rendszer. Mit kellene tennem, hogy megérkezzenek a fontos leveleim? Miért nem jó a mail fiókom? Utána jártunk, miért rosszalkodhat az, aminek természetesen jól...

bővebben
Mikor érsz el
HÉTFŐ – PÉNTEK 08:00 – 18:00
SZOMBAT 08:00 – 12:00
VASÁRNAP Zárva
Benefi Csaba EV
TELEFON / ViBER / MAIL
7O 638 9O93
info @ wasd.hu