Három szuper játékot ajánlunk ezúttal, ami még ingyenesen elérhető. Csapj le rájuk, amíg tart a kedvezmény. Első az “őrzők” egy MARVEL adaptáció, rendkívül akciódús és érdekes törtenet. A Killer Instinct klasszikus bunyós játék, akár a mortal felújított változat. Míg a Finals egy modern, taktikai FPS, rombolható pályákkal. Gyors kikapcsolódást jelent kompetitív elemeivel. Kivívták a közönség és csapatunk elismerését, ezért ha rendelkezésre áll a megfelelő hardver, Te is telepítsd!

 

# Ha az akciós időszakban bekerül a gyűjteményedbe (library),
később ingyenesen letöltheted!

 

Hogy működik ?!

 

A magazinunkban folyamatosan frissítés alatt álló INGYENES játékok közös jellemzője, hogy aktiválásukhoz csupán egy telepített kliensre van szükség.

Miután installáltad, regisztrálnod kell.

Pl: Battlenet, Steam, Epic store, Origin, GOG stb

 

Alkalmazás

 

Ha segítségre van szükséged, itt találsz útmutatót!

Kapcsolódó termékek

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Ingyenes játékok április végére

Ingyenes játékok április végére

Ingyenesen elérhetők az alábbi játékok: Sky Minden platformra megjelent és PC-re ingyenessé vált ez a békés, díjnyertes MMO - sok szereplős online szerepjáték. Fedezz fel csodálatos helyeket a hét birodalomban és hozz létre felemelő emlékeket a barátaiddal, ebben az...

Szakszerű ellenőrzés

Szakszerű ellenőrzés

Gépház Weboldalunk megújult; beszámítás menüpontja kapcsán sokan feltették a kérdést, hogyan lehet gyorsan és profi módon ellenőrízni a hardvert. Hogyan deríthető ki legkönyebben mi van benne és mennyire stabil működés? Vállalkozásunk hosszú múltra visszatekintő...

2024 Április ingyenes játékok

2024 Április ingyenes játékok

04/03 csütörtök du-tól, 04/11-ig Ingyenes az alábbi két játék: The Outer Worlds, Thief A galaxis peremére tartó gyarmatosító hajón ébredsz és egy összeesküvés kellős közepén találod magad, amely a kolónia elpusztításával fenyeget. Az Outer Worlds ezen verziója a...

 

Miért készítünk nagyítható [+] fotókat?

A galériában ellenőrízheted, hogy valóban olyan a kiválasztott termék, amilyenre vágysz.
Szeretnéd tudni, hogyan nézne ki a valóságban? Mennyiben tér el a hype-marketingtől a típus?
Bemutatjuk a kijelzőt, megnézheted a tárgy arányait és más paramétereket a legapróbb elemig.

Profi gép segítségével, a lehető legtöbb szögből készítünk felvételeket. Így nagyobb távolságból objektív képet alkothatsz a külsőről. Zoomolva, igazán közelről [+] meggyőződhetsz a finom részletekről, állapotról. Ezek olyan tényezők melyet nem ad vissza egyetlen katalóguskép. Ilyen a színárnyalat, csatlakozók távolsága, vagy pl a billentyűzet kiosztás, a méret. Autentikusan bemutatjuk a legapróbb komponenseket. Később 100% pozitív vélemények érkeznek vállalkozásunkról. Azt rendeld meg, ami valóban tetszik! 

Személyesen is átveheted rendelésed! Ha szeretnéd kézbe fogni, egyeztetés után gyere el hozzánk Hajdúszoboszlóra. Szeretettel várunk munkanapokon 8-20 óra között. Felmerülő kérdésekre szakértő kollégáink azonnal válaszolnak, hogy a legjobbat válaszd.

Gyakran változó készletünk miatt érdemes telefonon érdeklődni.
Fordulj hozzánk bizalommal: info@wasd.hu
70-233-9001

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad