Mobiljátékok 🕹️

2022.08.06. | RED | #wtf #lol #gaming #lootbox

Az arcade mobiljátékok mentőövvé válhatnak a nagy vállalatok számára, akik a víz felett akarják tartani a céget.

Activision

Íme a modern gaming ipar: az Activision újonnan kiadott pénzügyi dokumentumokkal megerősítette, hogy több pénzt keresett telefonos játékaival, mint az összes konzolos és PC-s címmel együtt.

A negyedéves jelentést a múlt héten tették közzé és rávilágít arra, hogy az olyan játékok, mint a Diablo Immortala Call of Duty Mobile és a Candy Crush Saga, a kiadó rengeteg pénzt keresett.

Valójában 2022 második negyedévében a teljes bevétel több mint fele mobiljátékokból származott.

BLIZZARD 

A jelentés szerint az Activision 2022 második negyedévi teljes bevételének 51+ százaléka mobiljátékokból származik. Összesen 1154 millió dollár bevételről beszélnek. Eközben a konzoljátékai körülbelül 522 millió dollárt, a PC-játékok pedig valamivel kevesebbet, 461 millió dollárt hoztak. Végül 146 millió dollár profitot ért el tisztán, amiben az esport is benne van.

 

ARCADE?

 

 

 

 • A mobiljátékok tömegessé váltak az elmúlt évtizedben. Az olyan címek, mint a Candy Crush és a Farm Heroes több mint 944 millió dollár bevételt jelentett.

   

 • Ezek a számok azt mutatják, hogy a nagy kiadók számára a túlélés valószínűleg az, ha még több erőforrást és pénzt fektetnek mobiljátékokba, és egyre kevésbé koncentrálnak a konzolos címekre. Egy olyan korszakban, amikor

  – az AAA-játékokat drágábban készítik, mint valaha,
  – évekbe telik míg létrehozzák őket és
  – gyakran el is buknak,

 • Ez különösen fontos, mivel a Call of Duty továbbra is több millió játékost veszít, és alulteljesít. Tekintettel arra, hogy a vállalat éveket töltött azzal, hogy energiáinak nagy részét a Call of Duty -ra összpontosítsa – egykor még az összes tulajdonában lévő stúdió is a franchise-on dolgozott –, valószínűleg inkább a mobileszközök felé kíván majd terjeszkedni. 

  Azt is meg kell jegyezni, hogy az Activision rendkívül sikeres mobiljátékai az egyik fő oka annak, hogy a Microsoft az év elején megkezdte a cég felvásárlási folyamatát. Hatalmas, nyilvános bukás volt az is, hogy a céget beperelték évekig tartó szexuális zaklatás és diszkrimináció miatt.

  Bizonyos szempontból a Call of Duty és a Warcraft egy jelképes bónusz volt az üzlet során. Ezeket a címeket a Microsoft beolvasztja az xbox-ba, a többi pénznyomtató címek közé.

  Röviden összefoglalva, 2022 évben a vásárlók szemében

  Overwach, warcraft, cod, diablo, starcraft < king.com

Az arcade mobiljátékok mentőövvé válhatnak a nagy vállalatok számára, akik a víz felett akarják tartani a céget.

 

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Bloatware 👾

Bloatware 👾

Bevezető A Privacy International és több mint 50 szervezet szólította fel a Google-t, Microsoft-ot, Apple-t, hogy tegye lehetővé a felhasználók számára a készülékükre telepített bármelyik alkalmazás eltávolítását. A frissen vásárolt eszközökön ugyanis számos olyan...

Támogatás & Driver 🖨️

Támogatás & Driver 🖨️

Gyártói támogatás Újratelepítés után problémás driver (!) az eszközkezelőben? Kevesen használják megfelelőn, ezért fontosnak tartottuk megosztani, hogy van lehetőség márkának megfelelő támogatás elérésére. Nincs más dolgod, mint a következő oldalon megadni az S/N azaz...

Akku helyes töltése 🔌

Akku helyes töltése 🔌

Bevezető Hogyan kell helyesen használni a mai akkumulátorokat? Szükséges órákon át tölteni az első alkalommal? Jó az ha teljesen lemerítjük? Ne engedd 20 - 30% alá merülni a készüléket. Az első pár évben természetesen előfodulhat. Ez nem vészes dolog. Mégis segít a...

Termék ajánló

Kik vagyunk?

 Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Több mint 20 év tapasztalat áll mögöttük. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és W10 Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

70 233 9001
0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad
EXiT
Összehasonlítás ×
Lássuk! Tovább nézelődök