Mobiljátékok 🕹️

2022.08.06. | RED | #wtf #lol #gaming #lootbox

Az arcade mobiljátékok mentőövvé válhatnak a nagy vállalatok számára, akik a víz felett akarják tartani a céget.

Activision

Íme a modern gaming ipar: az Activision újonnan kiadott pénzügyi dokumentumokkal megerősítette, hogy több pénzt keresett telefonos játékaival, mint az összes konzolos és PC-s címmel együtt.

A negyedéves jelentést a múlt héten tették közzé és rávilágít arra, hogy az olyan játékok, mint a Diablo Immortala Call of Duty Mobile és a Candy Crush Saga, a kiadó rengeteg pénzt keresett.

Valójában 2022 második negyedévében a teljes bevétel több mint fele mobiljátékokból származott.

BLIZZARD 

A jelentés szerint az Activision 2022 második negyedévi teljes bevételének 51+ százaléka mobiljátékokból származik. Összesen 1154 millió dollár bevételről beszélnek. Eközben a konzoljátékai körülbelül 522 millió dollárt, a PC-játékok pedig valamivel kevesebbet, 461 millió dollárt hoztak. Végül 146 millió dollár profitot ért el tisztán, amiben az esport is benne van.

 

ARCADE?

 

 

 

 • A mobiljátékok tömegessé váltak az elmúlt évtizedben. Az olyan címek, mint a Candy Crush és a Farm Heroes több mint 944 millió dollár bevételt jelentett.

   

 • Ezek a számok azt mutatják, hogy a nagy kiadók számára a túlélés valószínűleg az, ha még több erőforrást és pénzt fektetnek mobiljátékokba, és egyre kevésbé koncentrálnak a konzolos címekre. Egy olyan korszakban, amikor

  – az AAA-játékokat drágábban készítik, mint valaha,
  – évekbe telik míg létrehozzák őket és
  – gyakran el is buknak,

 • Ez különösen fontos, mivel a Call of Duty továbbra is több millió játékost veszít, és alulteljesít. Tekintettel arra, hogy a vállalat éveket töltött azzal, hogy energiáinak nagy részét a Call of Duty -ra összpontosítsa – egykor még az összes tulajdonában lévő stúdió is a franchise-on dolgozott –, valószínűleg inkább a mobileszközök felé kíván majd terjeszkedni. 

  Azt is meg kell jegyezni, hogy az Activision rendkívül sikeres mobiljátékai az egyik fő oka annak, hogy a Microsoft az év elején megkezdte a cég felvásárlási folyamatát. Hatalmas, nyilvános bukás volt az is, hogy a céget beperelték évekig tartó szexuális zaklatás és diszkrimináció miatt.

  Bizonyos szempontból a Call of Duty és a Warcraft egy jelképes bónusz volt az üzlet során. Ezeket a címeket a Microsoft beolvasztja az xbox-ba, a többi pénznyomtató címek közé.

  Röviden összefoglalva, 2022 évben a vásárlók szemében

  Overwach, warcraft, cod, diablo, starcraft < king.com

A három “A” kategóriás játékok drágábbak mint valaha és gyakran el is buknak…

 

wasd.hu – MI EZ A NÉGYES?

 

Visszavezethető a WASD kombináció egy népszerű alkalmazásra, fontos eseményre vagy valami trend van az egész mögött? Természetes a folyamat, hogy már minden programban elfogadott ez a vezérlés?

Legutóbbi cikkek
Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Tesztelés, ellenőrzés – AIDA

Gépház Weboldalunk megújult; beszámítás menüpontja kapcsán sokan feltették a kérdést, hogyan lehet gyorsan és profi módon ellenőrízni a hardvert. Hogyan deríthető ki legkönyebben mi van benne és mennyire stabil működés?   Vállalkozásunk hosszú múltra...

Ingyenes játékok április végére

Ingyenes játékok április végére

Ingyenesen elérhetők az alábbi játékok: Sky Minden platformra megjelent és PC-re ingyenessé vált ez a békés, díjnyertes MMO - sok szereplős online szerepjáték. Fedezz fel csodálatos helyeket a hét birodalomban és hozz létre felemelő emlékeket a barátaiddal, ebben az...

2024 Április ingyenes játékok

2024 Április ingyenes játékok

04/03 csütörtök du-tól, 04/11-ig Ingyenes az alábbi két játék: The Outer Worlds, Thief A galaxis peremére tartó gyarmatosító hajón ébredsz és egy összeesküvés kellős közepén találod magad, amely a kolónia elpusztításával fenyeget. Az Outer Worlds ezen verziója a...

Kik vagyunk?

 Nem egy szokványos informatikai vállalkozás a wasd.hu. Több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk. Végigjártuk az utat az első Atari konzoltól a vállalati munkaállomásokig. Megértjük a kis vállalkozások igényét és ismerjük a professzionális megoldásokat. Telepítettünk Windows 3.1-et, linux disztrókat és W10 Enterprise-t. Titkunk a rugalmasságban rejlik. Amihez nem értünk, azt megtanuljuk. Amiben jók vagyunk, azt tovább optimalizáljuk. Ezek vagyunk mi.

0
0
KOSÁR TARTALMA
Üres a kosarad